cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
itsmemario
What's DOS?
Posts: 2
Registered: ‎12-10-2016
Location: JP
Views: 324
Message 1 of 3

Lenovo Ideapad Y510p Ultrabay not working

SO ever since last week ive been getting random blue lines when i startup. I check Devicemanager and there it is. it shows my nVidia GeForce 755m with a yellow triangle with an exclamation. Clicking properties would show "windows has stopped this device code 43". I look on the forums and find some solutions that tell me to uninstall my card and i did.  still nothing. still blue lines on my screen. I've pretty much given up at this point and im submitting to the forums. My Ultrabay card just wouldn't work. Now ive resorted to unplugging it and just using the intel integrated graphics card.

 

Retired Support Specialist
Posts: 915
Registered: ‎07-05-2016
Location: GB
Views: 275
Message 2 of 3

Re: Lenovo Ideapad Y510p Ultrabay not working


@itsmemario wrote:

SO ever since last week ive been getting random blue lines when i startup. I check Devicemanager and there it is. it shows my nVidia GeForce 755m with a yellow triangle with an exclamation. Clicking properties would show "windows has stopped this device code 43". I look on the forums and find some solutions that tell me to uninstall my card and i did.  still nothing. still blue lines on my screen. I've pretty much given up at this point and im submitting to the forums. My Ultrabay card just wouldn't work. Now ive resorted to unplugging it and just using the intel integrated graphics card.

 


Hi itsmemario,

 

Have up attempted the fix from Nvidia?

 

Let me know if this helps.

Highlighted
itsmemario
What's DOS?
Posts: 2
Registered: ‎12-10-2016
Location: JP
Views: 261
Message 3 of 3

Re: Lenovo Ideapad Y510p Ultrabay not working

Yes I have tried the solution from NVIDIA. I've also tried to completely reset to factory settings. still nothing, no change in the graphics and there is still a massive delay in booting.. when trying to boot the lenovo logo pops up along with little blue pixels. Also something else. Whenever i go on DxDiag it shows Microsoft Basic Display Driver and whenever I try to run NVIDIA Control Panel it says that "You are currently not using an NVIDIA GPU."

Check out current deals!


Shop current deals

Top Kudoed Authors