cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
DgknGkdnz
Blue Screen Again
Posts: 3
Registered: ‎06-22-2017
Location: TR
Views: 601
Message 1 of 4

Lenovo y510p SLI Problem

As you can see in the pictures, although the SLI is active, the 2.Error Card seems to be 'disabled'. When I play games like Gta V and it looks ALT + TAB and still looks 'disabled'. All programs run on the 1st card. Even if I open the game, it runs again on the 1st card. 2. On the Scorecard, there is 'no application running on this GPU.' says. I already have FPS problems in the games. How to solve this SLI problem?





Support Specialist
Posts: 2,948
Registered: ‎02-22-2017
Location: GB
Views: 561
Message 2 of 4

Re: Lenovo y510p SLI Problem

Hello DgknGkdnz


Thanks for using the Lenovo forums.


Try to download the Video and Chipset drivers for the unit from the support page.

 

Make sure to reboot after an update on the unit.


Hope this helps, let us know how you get on.


==================================================================================
Did someone help you today? Thank them with a Kudo!
If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution"!

 

This will help the rest of the Community with similar issues identify the verified solution and benefit from it.



Pesszimistának lenni a legjobb, vagy igazad van, vagy kellemesen meglepődsz...
DgknGkdnz
Blue Screen Again
Posts: 3
Registered: ‎06-22-2017
Location: TR
Views: 557
Message 3 of 4

Re: Lenovo y510p SLI Problem


Already all the drivers in my computer are up to date.
Solomon4
Paper Tape
Posts: 1
Registered: ‎09-17-2017
Location: TR
Views: 352
Message 4 of 4

Re: Lenovo y510p SLI Problem

Hello,

I have same problem. My system is up to date but second card is still disabled. Is there any other way you can suggest for the solution ?

Check out current deals!


Shop current deals

Top Kudoed Authors