cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
1stsim144
Paper Tape
Posts: 9
Registered: ‎11-24-2013
Location: Malaysia
Views: 4,458
Message 1 of 9

No Nvidia Display Adapters Found, even though I have Nvidia 344.11 installed (Y410p)

Hi, I have Ideapad Y410p and I'm trying to install the NVIDIA GeForce GT750M Second VGA BIOS Update for Windows 8.1 (64-bit) - IdeaPad Y410p, Y510p

Guru
Posts: 9,598
Registered: ‎12-26-2009
Location: CA
Views: 4,431
Message 2 of 9

Re: No Nvidia Display Adapters Found, even though I have Nvidia 344.11 installed (Y410p)

Is 344.11 also installed for the second card?

W520: 2960XM, Q2000M @ 1091/1380, 32GB RAM, 500GB&750GB HDD & 500GB SSD, FHD&MB168B+
X61T: L7500, 4GB RAM, 500GB HDD, XGA screen, Ultrabase
W550s: 5600U, K620M at 1164/1281, 16GB RAM, 512GB SSD, 3K touchscreen
X200s: SL9400, 6GB RAM, 64GB SD card, WXGA+ screen
TPT1: 1839-23U
1stsim144
Paper Tape
Posts: 9
Registered: ‎11-24-2013
Location: Malaysia
Views: 4,419
Message 3 of 9

Re: No Nvidia Display Adapters Found, even though I have Nvidia 344.11 installed (Y410p)

Urm, 2nd card? This is my display adapters..

1.png

LenBlazer
Bit Torrent
Posts: 5,332
Registered: ‎05-09-2013
Location: US
Views: 4,409
Message 4 of 9

Re: No Nvidia Display Adapters Found, even though I have Nvidia 344.11 installed (Y410p)


@1stsim144 wrote:

Hi, I have Ideapad Y410p and I'm trying to install the NVIDIA GeForce GT750M Second VGA BIOS Update for Windows 8.1 (64-bit) - IdeaPad Y410p, Y510p


Where do you get the "NVIDIA GeForce GT750M Second VGA BIOS Update"?

1stsim144
Paper Tape
Posts: 9
Registered: ‎11-24-2013
Location: Malaysia
Views: 4,392
Message 5 of 9

Re: No Nvidia Display Adapters Found, even though I have Nvidia 344.11 installed (Y410p)

Guru
Posts: 9,598
Registered: ‎12-26-2009
Location: CA
Views: 4,388
Message 6 of 9

Re: No Nvidia Display Adapters Found, even though I have Nvidia 344.11 installed (Y410p)

I thought you meant second as in SLI card; my bad.

Try running setting Optimus to use discrete for all programs in NVIDIA Control Panel > 3D Settings > Global Settings. Then try running the update.

W520: 2960XM, Q2000M @ 1091/1380, 32GB RAM, 500GB&750GB HDD & 500GB SSD, FHD&MB168B+
X61T: L7500, 4GB RAM, 500GB HDD, XGA screen, Ultrabase
W550s: 5600U, K620M at 1164/1281, 16GB RAM, 512GB SSD, 3K touchscreen
X200s: SL9400, 6GB RAM, 64GB SD card, WXGA+ screen
TPT1: 1839-23U
1stsim144
Paper Tape
Posts: 9
Registered: ‎11-24-2013
Location: Malaysia
Views: 4,376
Message 7 of 9

Re: No Nvidia Display Adapters Found, even though I have Nvidia 344.11 installed (Y410p)

That's the first thing I did. Doesn't work either. I feel like the updates since I upgraded from 8 to 8.1.. Urgh

 

 

Moderator comment: Remark(s) contravening the Community Rules removed - profanity / implied profanity. Keep it clean.

entspeak
Paper Tape
Posts: 3
Registered: ‎09-24-2014
Location: New York, NY
Views: 4,361
Message 8 of 9

Re: No Nvidia Display Adapters Found, even though I have Nvidia 344.11 installed (Y410p)

I thought that BIOS update was only for if you had an SLI setup - a second GT750m.

1stsim144
Paper Tape
Posts: 9
Registered: ‎11-24-2013
Location: Malaysia
Views: 4,350
Message 9 of 9

Re: No Nvidia Display Adapters Found, even though I have Nvidia 344.11 installed (Y410p)

OH. Okay. So I was being paranoid for nothing. 

Check out current deals!


Shop current deals

Top Kudoed Authors