English Community

Lenovo NotebooksLenovo P, Y and Z series Notebooks
All Forum Topics
Options

2 Posts

08-10-2016

IN

4 Signins

39 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎08-10-2016
  • Location: IN
  • Views: 39
  • Message 1 of 3

Nvidia Driver not getting installed [Y510P] [Windows 10]

2016-08-10, 17:11 PM

Hello everyone,
i need an urgent help.
I have a y510p laptop and I have freshly installed windows 10 then i followed installing drivers, everything was working fine untill i went on to install Nvidia Drivers . It says the following error (please refer to the attachments pics for error).
Please people help me with my system. i dont know what to do now.

I hope someone will come up with some decent solution.

And yes i have my HDD changed a week ago since the previous one got corrupted (i don't think so that this may be causing a problem)
Nomatter if the solution include downgrading my windows, ill do everything and anything to work things out.

Reply
Options

3811 Posts

12-24-2015

IN

2177 Signins

71411 Page Views

  • Posts: 3811
  • Registered: ‎12-24-2015
  • Location: IN
  • Views: 71411
  • Message 2 of 3

Re: Nvidia Driver not getting installed [Y510P] [Windows 10]

2016-08-11, 11:51 AM

Hi there, Shaddy –


Thank you for writing in to the Lenovo Forum - happy to have you here today.

 

I would suggest reinstalling the drivers from scratch, without using GeForceExperience. Before doing this, remove them through panel control.

 

http://www.youtube.com/watch?v=RKt7HF_-jAk

 

Also, click here for better understanding.

 

Update us how it goes.

 

 

 

 

 

Regards,

 

Tap that kudos button if I helped 
If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution"! 

Reply
Options

2 Posts

08-10-2016

IN

4 Signins

39 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎08-10-2016
  • Location: IN
  • Views: 39
  • Message 3 of 3

Re: Nvidia Driver not getting installed [Y510P] [Windows 10]

2016-08-11, 13:01 PM

thank you for your response but none of the above method is working.
Im struck in the system check screen.

here is my devmgr pic ..!!

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save