cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
random_matt
Paper Tape
Posts: 13
Registered: ‎04-25-2014
Location: UK
Views: 920
Message 1 of 3

Parted magic does not load on Y510P

Parted magic does not go past "setting up system files" Can anyone help.

Social Support Agent
Social Support Agent
Posts: 5,822
Registered: ‎02-11-2012
Location: PH
Views: 890
Message 2 of 3

Re: Parted magic does not load on Y510P

hi random_matt,

 

Welcome to the Forums.

 

Can you try to turn off these settings (if applicable) under the BIOS:

 

Security Tab:

Secure Boot = Disabled

Exit Tab:

OS Optimized Defaults = Other OS / Disabled

 

If same problem, you may need to set the following settings in the Boot Tab:

Boot Mode = Legacy Support
Boot Priority = Legacy First

 

 

Regards



Did someone help you today? Press the star on the left to thank them with a Kudo!
If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution"! This will help the rest of the Community with similar issues identify the verified solution and benefit from it.

Follow us @LenovoSupport on Facebook and Twitter!

random_matt
Paper Tape
Posts: 13
Registered: ‎04-25-2014
Location: UK
Views: 881
Message 3 of 3

Re: Parted magic does not load on Y510P

Got into it finally, however, have to send the laptop to sleep to unfrezze the SSHD. But once a sleep, does not wake up. I gave up and just formatted via windows installation.

Check out current deals!


Shop current deals

Top Kudoed Authors