English Community

Lenovo NotebooksLenovo P, Y and Z series Notebooks
All Forum Topics
Options

2 Posts

01-02-2014

Brazil

8 Signins

48 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎01-02-2014
  • Location: Brazil
  • Views: 48
  • Message 1 of 2

Y570 Nvidia 555M problem

2014-01-03, 5:13 AM

Hi.

I have an Y570 Nvidia 555M with windows 8.1.

When i try to play any games, my GPU video card don't work, instead it operates the CPU video card. I tried put preferences at the Nvidia control Panel but it still not working. I tried to unistall and install all the drivers of the bios and the video card but it still not working. Someone can help me?

 

Link to image

 

When i play the game the GPU activity still says "NONE".

Please help.

Thanks.

 

Moderator note: images totalling more than 50k converted to links per forum rules:  Lenovo Community Participation Rules

Reply
Options

962 Posts

01-28-2013

United States

1257 Signins

10822 Page Views

  • Posts: 962
  • Registered: ‎01-28-2013
  • Location: United States
  • Views: 10822
  • Message 2 of 2

Re: Y570 Nvidia 555M problem

2014-01-03, 6:11 AM

It's normal. I get the "NONE" activity too when I'm not actually in the gameplay. However, if you're in the game map and actually playing. Just try to lauch a game with bots. Wait until you're in the spawn location then ALT-TAB to desktop. The Nvidia GPU Activity should say LOL app is usin the GPU like in the picture below:

 

http://forums.lenovo.com/t5/image/serverpage/image-id/33111iC9FDB2B1B638DCE5/image-size/original?v=mpbl-1&px=-1

 

Hope this clears up your issue.

Lenovo Y470: i7-2670QM | 8 GB DDR3 1333 MHz RAM | Nvidia GeForce GT 550M | 500 GB 7200 RPM Seagate HDD | ASUS PCE-AC56 802.11ac Network Adapter | Windows 7 Professional 64-bit
Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete