English Community

Lenovo NotebooksLenovo P, Y and Z series Notebooks
All Forum Topics
Options

4 Posts

08-23-2013

malaysia

9 Signins

39 Page Views

  • Posts: 4
  • Registered: ‎08-23-2013
  • Location: malaysia
  • Views: 39
  • Message 1 of 7

i had a problem about bluetooth connection in z400

2013-08-23, 5:30 AM

at first i received lenovo z400, i could not connect to the bluetooth with my phone??can anyone give me a hand???appreciate!!!!

Reply
Options

6093 Posts

02-11-2012

PH

4456 Signins

274702 Page Views

  • Posts: 6093
  • Registered: ‎02-11-2012
  • Location: PH
  • Views: 274702
  • Message 2 of 7

Re: i had a problem about bluetooth connection in z400

2013-08-23, 20:25 PM

hi Charles_xiang,

 

Welcome to the Forums.

 

Are you getting pairing issues?

 - if you are, can you provide the error

 

Also, try the following:

1. Enable the bluetooth by pressing the Windows logo key‌ Windows logo key+C > Change PC Settings > Wireless (left pane) and toggle Bluetooth to ON.

   - when finished, try to clear the paired devices on your phone and pair it again to the PC

 

2. If you have the Intel Centrino 2230 (Wi-Fi+Bluetooth) combo adapter, navigate to the Control Panel (large icon view) > Programs & Features and uninstall the Intel + WiFi bluetooth software.

   -when done, install the following:

    Intel® PROSet/Wireless Software and Drivers for Windows 8* (install this first)

    Intel® PROSet/Wireless Bluetooth Software for Windows 8*

 

   -after installing, repeat Step 1 and observe

 

Let me know your findings.

 

 

Regards



Did someone help you today? Press the star on the left to thank them with a Kudo!
If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution"! This will help the rest of the Community with similar issues identify the verified solution and benefit from it.

Follow us @LenovoSupport on Facebook and Twitter!

Reply
Options

4 Posts

08-23-2013

malaysia

9 Signins

39 Page Views

  • Posts: 4
  • Registered: ‎08-23-2013
  • Location: malaysia
  • Views: 39
  • Message 3 of 7

Re: i had a problem about bluetooth connection in z400

2013-08-30, 4:39 AM
but i still couldnt connect with my device....any help???appreciate
Reply
Options

5385 Posts

05-09-2013

US

6273 Signins

19373 Page Views

  • Posts: 5385
  • Registered: ‎05-09-2013
  • Location: US
  • Views: 19373
  • Message 4 of 7

Re: i had a problem about bluetooth connection in z400

2013-08-30, 5:22 AM

wrote:
but i still couldnt connect with my device....any help???appreciate

Aside from what has been suggested try going to "Change PC Settings"/"Devices". Click "Add devices". Push the connect button of your phone for pairing.

Reply
Options

4 Posts

08-23-2013

malaysia

9 Signins

39 Page Views

  • Posts: 4
  • Registered: ‎08-23-2013
  • Location: malaysia
  • Views: 39
  • Message 5 of 7

Re: i had a problem about bluetooth connection in z400

2013-08-30, 9:31 AM
it was successfully paired v my device!!!!but i cant send files or media whether is from pc to device or vice versa....anything goes wrong??
Reply
Options

5385 Posts

05-09-2013

US

6273 Signins

19373 Page Views

  • Posts: 5385
  • Registered: ‎05-09-2013
  • Location: US
  • Views: 19373
  • Message 6 of 7

Re: i had a problem about bluetooth connection in z400

2013-08-30, 13:18 PM

wrote:
it was successfully paired v my device!!!!but i cant send files or media whether is from pc to device or vice versa....anything goes wrong??

Try to allow file and print sharing in both devices.

Reply
Options

4 Posts

08-23-2013

malaysia

9 Signins

39 Page Views

  • Posts: 4
  • Registered: ‎08-23-2013
  • Location: malaysia
  • Views: 39
  • Message 7 of 7

Re: i had a problem about bluetooth connection in z400

2013-09-02, 5:44 AM
can u please tell me what to do in detail!!thanks
Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete