Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Welcome to the Lenovo Community

Welcome to the Forums!

Welcome to Lenovo's Peer-to-Peer Discussion Community!
Please note our guidelines. How to register and login and Community FAQs.
Shape the Future of PCs

Help Lenovo Shape the Future of PCs

Take the ownership survey. Share your ideas with our product team
Super PM Chat

What Do You Want in a Gaming Laptop?

Join the discussion and share your feedback with the Lenovo Product team
Windows  10

Are you ready for Windows 10?

Get to know Windows 10
Visit the Windows 10 Support Center
Posts: 7
Registered: ‎01-30-2012
Location: Slovakia
0 Kudos

Blue Screen ERROR


I bought new Lenovo S205 with E350,HD6310,4GB RAM,250GB HDD. I installed windows 7 64bit /orginal/ and drivers i used what was on the lenovo dvd drivers./catalyst: 2010.1208.2156.39317/

For two days i have got two times this blue screen error:

I did not do anything on the computerm,just came out by itself.
After this i installed the windows updated and display driver. /catalyst 12,1/

Yesterday he did do this error, but  today  came back again.Smiley Frustrated
the windows memory diagnostic do not find error.
Why make this error? any idea?
/sorry for bad English/
Community Moderator
Posts: 13,447
Registered: ‎12-07-2009
Location: Česká Republika
0 Kudos

Re: Blue Screen ERROR

hi artiny

if you can access windows, please, try this first: when you see lenovo logo at start-up, press f8 to load 'last known good configuration'
Paper Tape
Posts: 1
Registered: ‎02-08-2012
Location: Slovakia
0 Kudos

Re: Blue Screen ERROR

[ Edited ]

same problem as you.


personal informations removed for your own safety.

Paper Tape
Posts: 2
Registered: ‎02-12-2012
Location: Gold Coast
0 Kudos

Re: Blue Screen ERROR

Running registry cleaner got rid of it for me.  HTH

Posts: 134
Registered: ‎12-18-2011
Location: Athens
0 Kudos

Re: Blue Screen ERROR

It seems that the OS has not been installed properly.


Which was the originally preloaded software your unit came with?


Do you have recovery discs?