Motorola Community

Older Devices ArchiveMOTO E™ 1st Gen
All Forum Topics
Options

2 Posts

07-23-2020

IT

4 Signins

30 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎07-23-2020
  • Location: IT
  • Views: 30
  • Message 1 of 3

Sites are not displayed correctly

2020-07-24, 12:24 PM

Hello! On my MOTO E 1 sites are not displayed correctly. For example https://pari2win.com/ the menu button is hidden. Perhaps sites are no longer optimized for such small screens? Is it possible to somehow fix the problem yourself? Or do you need to wait until the developers fix it?

Reply
Options

2518 Posts

03-11-2019

US

636 Signins

46930 Page Views

  • Posts: 2518
  • Registered: ‎03-11-2019
  • Location: US
  • Views: 46930
  • Message 2 of 3

Re:Sites are not displayed correctly

2020-07-24, 15:57 PM

Hi Craust,

 

Thanks for posting your concern. It does look like the website could not fit everything in the Mobile version. Are you using Chrome to access the website? Have you tried viewing the page on desktop mode using chrome app? 

 

Best regards,
Zeke
Motorola Support



Did someone help you today? Press the star on the left to thank them with a Kudo!
If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution"! This will help the rest of the Community with similar issues identify the verified solution and benefit from it.

We value your opinion. Read More

Reply
Options

2 Posts

07-23-2020

IT

4 Signins

30 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎07-23-2020
  • Location: IT
  • Views: 30
  • Message 3 of 3

Re:Sites are not displayed correctly

2020-07-27, 9:37 AM

Used Chrom and Edge. In the desktop version it is displayed normally, but not for all sites it is convenient

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete