Welcome to our peer-to-peer forums, where owners help owners. Need help now? Visit eSupport here.

Motorola Community

Moto G PhonesMOTO G 2nd Gen / Moto G 4G LTE 2nd Gen
All Forum Topics
Options

2 Posts

10-02-2014

United States

0 Signins

0 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎10-02-2014
  • Location: United States
  • Views: 0
  • Message 1 of 7

Both sims not working

2014-10-02, 21:35 PM

Hi



I have just placed a new micro sim into the phone and  I am getting the message emergency calls only. In the settings both sims are disabled and it will not give me the option to enable them. Tested the sim in my phone and it works fine. Any help would be appreciated.



 



Thanks

Reply
Answer
Options

16326 Posts

11-22-2013

United States of America

11 Signins

305 Page Views

  • Posts: 16326
  • Registered: ‎11-22-2013
  • Location: United States of America
  • Views: 305

Re: Both sims not working

2014-10-03, 4:29 AM

Are you using a cut SIM or a service provider provided microSIM? Sounds like possibly the SIM ports are damaged. Contact point of purchase for replacement.



Mark

Forums Manager

Mark
Former Employee
Reply

Replies(6)
Answer
Options

16326 Posts

11-22-2013

United States of America

11 Signins

305 Page Views

  • Posts: 16326
  • Registered: ‎11-22-2013
  • Location: United States of America
  • Views: 305
  • Message 2 of 7

Re: Both sims not working

2014-10-03, 4:29 AM

Are you using a cut SIM or a service provider provided microSIM? Sounds like possibly the SIM ports are damaged. Contact point of purchase for replacement.



Mark

Forums Manager

Mark
Former Employee

0 person found this solution to be helpful.

This helped me too

Reply
Options

4921 Posts

02-11-2016

United States of America

3280 Signins

74286 Page Views

  • Posts: 4921
  • Registered: ‎02-11-2016
  • Location: United States of America
  • Views: 74286
  • Message 3 of 7

Re: Both sims not working

2014-10-03, 20:01 PM

I'm sorry to see you're having issues with your Moto G. At this point, I'd recommend contacting us to get your phone repaired. Please contact the local support for your country/region. You can find the local support contact information by visiting the global Contact Us page,  http://bit.ly/ContactUs-Locate, or the global Support page, http://bit.ly/MotoLocation.



Thank you,



Tom,



Motorola Support



Did someone help you today? Press the thumbs up icon on the bottom right to thank them with a Kudo!
If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution"! This will help the rest of the Community with similar issues identify the verified solution and benefit from it.

We value your opinion. Read More

Reply
Options

2 Posts

11-13-2015

bangladesh

8 Signins

29 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎11-13-2015
  • Location: bangladesh
  • Views: 29
  • Message 4 of 7

Re: Both sims not working

2016-03-05, 6:54 AM

my phone also both simcard not working. when i am trying to call its say "To place a call ,first turn off airplane mode" but my airplane mode is already off. can help anyone.

Reply
Options

14 Posts

11-14-2014

India

8 Signins

97 Page Views

  • Posts: 14
  • Registered: ‎11-14-2014
  • Location: India
  • Views: 97
  • Message 5 of 7

Re: Both sims not working

2017-01-21, 14:21 PM

turn on Wifi calling in network settings. Then Again turn Off the Wifi calling. This will rectify this issue.

Reply
Options

14 Posts

11-14-2014

India

8 Signins

97 Page Views

  • Posts: 14
  • Registered: ‎11-14-2014
  • Location: India
  • Views: 97
  • Message 6 of 7

Re: Both sims not working

2017-01-21, 14:23 PM

No. This is a kind of software issue. Turn on and then again turn off the "WiFi Calling" in network Settings. This will resolve these kind of issue.

Reply
Options

1 Posts

01-21-2017

India

2 Signins

20 Page Views

  • Posts: 1
  • Registered: ‎01-21-2017
  • Location: India
  • Views: 20
  • Message 7 of 7

Re: Both sims not working

2017-01-21, 15:00 PM

MY SIM CARD -2 SLOT IS NOT WORKING ......WHAT SHOULD I DOO...SIR ....EVEN AFTER FACTORY DATA RESET IS NOT WORKING .......

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete

X

No, I don’t want to share ideas Yes, I agree to these terms