cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Alex2210
Paper Tape
Posts: 3
Registered: ‎11-27-2019
Location: DK
Views: 515
Message 1 of 7

G5 Plus Wi-Fi disconnect constantly

Hi,

 

I have 2 Motorola phones, G5plus and G4Plus, and on both phone the WiFi connection disconnect constantly.

The information I have found in different forum is that is due to the last update Moto released, and since You( Moto/Lenovo) are not planning to release a new updated I will be stuck with this.

 

I have tried to reset all WiFi and Bluetooth, and did not help

Do you have any other way to fix this ?

It is very annoying since I not even able to maintain any streaming form my phone to Sonos.

 

BR

Alex

Senior MotoAgent
Senior MotoAgent
Posts: 894
Registered: ‎04-04-2018
Location: IN
Views: 335
Message 2 of 7

Re: G5 Plus Wi-Fi disconnect constantly


@Alex2210 wrote:

Hi,

 

I have 2 Motorola phones, G5plus and G4Plus, and on both phone the WiFi connection disconnect constantly.

The information I have found in different forum is that is due to the last update Moto released, and since You( Moto/Lenovo) are not planning to release a new updated I will be stuck with this.

 

I have tried to reset all WiFi and Bluetooth, and did not help

Do you have any other way to fix this ?

It is very annoying since I not even able to maintain any streaming form my phone to Sonos.

 

BR

Alex


Hi Alex2210,

 

Sorry to know about this and thanks for posting! Have you checked with a different Wi-Fi connection? If not, I would suggest you check with a different connection and see if it's the same. Let me know how it goes.

 

Regards,

Suman



Did someone help you today? Press the star on the left to thank them with a Kudo!
If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution"! This will help the rest of the Community with similar issues identify the verified solution and benefit from it.

Alex2210
Paper Tape
Posts: 3
Registered: ‎11-27-2019
Location: DK
Views: 330
Message 3 of 7

Re: G5 Plus Wi-Fi disconnect constantly

Hi Suman,

 

I have the same issue at work, at friends, library etc.

So it is realated with the phone.

 

BR

Alex

Senior MotoAgent
Senior MotoAgent
Posts: 894
Registered: ‎04-04-2018
Location: IN
Views: 148
Message 4 of 7

Re: G5 Plus Wi-Fi disconnect constantly


@Alex2210 wrote:

Hi Suman,

 

I have the same issue at work, at friends, library etc.

So it is realated with the phone.

 

BR

Alex


Hi Alex2210

 

Please reset your Network Settings and check how it goes-- go to Settings > Network & Internet > tap on the top right three dots > Reset network settings. Let me know how it goes.

 

Regards,

Suman



Did someone help you today? Press the star on the left to thank them with a Kudo!
If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution"! This will help the rest of the Community with similar issues identify the verified solution and benefit from it.

Highlighted
Alex2210
Paper Tape
Posts: 3
Registered: ‎11-27-2019
Location: DK
Views: 139
Message 5 of 7

Re: G5 Plus Wi-Fi disconnect constantly

Hi,

 

As I mentioned before, I have tryed that.

It doesn't work, no improvemenet

 

BR

 

Alex

streamking
What's DOS?
Posts: 1
Registered: ‎12-09-2019
Location: US
Views: 122
Message 6 of 7

Re: G5 Plus Wi-Fi disconnect constantly

We have the exact same problem. It seems to be due to a new Comcast modem that works with every other device--laptop, desktop and iPhone. Just not the Moto G5. The message boards are full of complaints about this issue but there seems to be no fix. Please take this seriously. We have all done factory resets, rebooted the phone, rebooted the modem, etc. etc. Help is needed at your end.

Senior MotoAgent
Senior MotoAgent
Posts: 894
Registered: ‎04-04-2018
Location: IN
Views: 73
Message 7 of 7

Re: G5 Plus Wi-Fi disconnect constantly

Hi all,

 

Thanks for reporting this and your feedback! We would like to investigate on this. Kindly share us the Bug Report-- here are the steps:

 

 

1.  Go to Settings -> About Phone -> Tap on Build number 7 times on the build number to go into the developer options mode]

2. After the above steps, Developer options will be enabled.

3. Go to Settings ->Developer options -> Enable USB debugging > Toggle On

4. Enable Settings -> Developer options -> Enable Bug Report shortcut > Toggle On

5. Enable Settings -> Developer options -> Enable Wi-Fi Verbose Logging > Toggle On

6. Once the issue is reproduced, Go to Settings -> Developer options -> Click on take bug report or Press Power button and then choose Bug Report from the Power-down menu.

7. Wait for some time until the bug report is collected. It takes around 3 to 4 minutes to collect the Bug Report.

8. Then upload the Bug Report to your personal Google Drive and then share the link to the Bug Report on the forums in a reply or via a private message.

9. Provide observations of what you saw happen right before the bug report was taken. Please indicate the time that you observed the behavior in local time. 

 

I would also like to inform you that we do not promise that there will be a fix coming up for this, however, we will try our best to investigate this and help you.

 

Regards,

Suman



Did someone help you today? Press the star on the left to thank them with a Kudo!
If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution"! This will help the rest of the Community with similar issues identify the verified solution and benefit from it.

And We're back...

Move delayed but still coming

Learn More

Top Kudoed Authors