Motorola Community

Moto G PhonesMoto G6 / Moto G6 Plus / Moto G6 Play
All Forum Topics
Options

2 Posts

12-30-2019

CA

5 Signins

42 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎12-30-2019
  • Location: CA
  • Views: 42
  • Message 1 of 3

How to troubleshoot Moto G6 Plus's bluetooth for Audio?

2019-12-30, 18:41 PM

My Moto G6 Plus is no longer showing my wireless earbuds. It did once.

I have done multiple things, nothing has worked so far. And I don't know what else to do.

I was able to use the headset with the desktop pc last night without a problem. 

I did remove the headset's info from the pc just in case, and turned it off too while I tried pairing with the phone.

The earbuds are Sound Hub XD2 from iFrogz.

 

Any ideas will be greatly appreciated.

 

Thanks

 

Reply
Options

2 Posts

12-30-2019

CA

5 Signins

42 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎12-30-2019
  • Location: CA
  • Views: 42
  • Message 2 of 3

Re: How to troubleshoot Moto G6 Plus's bluetooth for Audio?

2019-12-31, 4:06 AM

In Settings/Connected devices page is a clickable text saying: "Previously connected devices". For some reason this data survived the 2 resets, both of the Bluetooth data and the apps prefs I did before. So it opened a new page with a list of all previously connected devices, among them I found my new headset. I just clicked there 2 seconds after I turned the headset on, and voila!!!!

Reply
Options

1557 Posts

04-04-2018

IN

276 Signins

16944 Page Views

  • Posts: 1557
  • Registered: ‎04-04-2018
  • Location: IN
  • Views: 16944
  • Message 3 of 3

Re: How to troubleshoot Moto G6 Plus's bluetooth for Audio?

2020-01-02, 6:34 AM

 wrote:

In Settings/Connected devices page is a clickable text saying: "Previously connected devices". For some reason this data survived the 2 resets, both of the Bluetooth data and the apps prefs I did before. So it opened a new page with a list of all previously connected devices, among them I found my new headset. I just clicked there 2 seconds after I turned the headset on, and voila!!!!


Hi Javier-dl,

 

Glad to know it is working fine now :smileyhappy:

 

Regards,

Suman



Did someone help you today? Press the star on the left to thank them with a Kudo!
If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution"! This will help the rest of the Community with similar issues identify the verified solution and benefit from it.

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save