Welcome to our peer-to-peer forums, where owners help owners. Need help now? Visit eSupport here.

Motorola Community

Moto G PhonesMoto G6 / Moto G6 Plus / Moto G6 Play
All Forum Topics
Options

1 Posts

06-29-2020

United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland

1 Signins

10 Page Views

  • Posts: 1
  • Registered: ‎06-29-2020
  • Location: United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
  • Views: 10
  • Message 651 of 653

Re:Moto G6 - Lag / Irresponsive - Post Pie Update [G6 Users pls share your reviews here]

2020-06-29, 20:10 PM

After reading this thread I had high hopes that LMSA would fix my issues on my Moto G6 Play but it says "This device isn't supported", even though my exact model number (XT1922-2) is listed in the options.

Reply
Options

2999 Posts

04-04-2018

India

404 Signins

27725 Page Views

  • Posts: 2999
  • Registered: ‎04-04-2018
  • Location: India
  • Views: 27725
  • Message 652 of 653

Re:Moto G6 - Lag / Irresponsive - Post Pie Update [G6 Users pls share your reviews here]

2020-06-30, 9:06 AM

@ lilchef wrote:
 

 

After reading this thread I had high hopes that LMSA would fix my issues on my Moto G6 Play but it says "This device isn't supported", even though my exact model number (XT1922-2) is listed in the options.

 

Hi,

 

Sorry to know about this. May I know what is the issue you are facing with the device? 

 

Regards,

Suman



Did someone help you today? Press the star on the left to thank them with a Kudo!
If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution"! This will help the rest of the Community with similar issues identify the verified solution and benefit from it.

We value your opinion. Read More

Reply
Options

37 Posts

10-17-2016

United States of America

205 Signins

2228 Page Views

  • Posts: 37
  • Registered: ‎10-17-2016
  • Location: United States of America
  • Views: 2228
  • Message 653 of 653

Re:Moto G6 - Lag / Irresponsive - Post Pie Update [G6 Users pls share your reviews here]

2020-06-30, 16:05 PM
I got a similar response the first time I tried to use LMSA. I started the process over again and, the second time, it worked for me. Good luck.
Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete

X

No, I don’t want to share ideas Yes, I agree to these terms