cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
mknopfler
Paper Tape
Posts: 2
Registered: ‎12-06-2018
Location: ES
Views: 81
Message 1 of 4

Moto g6 Play screen bug

I need the last patch of security in October to solve screen problems. Attached video to clarify the explanation.
Thank you.

https://www.youtube.com/watch?v=siNIiqE5-zQ

Senior MotoAgent
Senior MotoAgent
Posts: 3,967
Registered: ‎12-04-2017
Location: IN
Views: 51
Message 2 of 4

Re: Moto g6 Play screen bug

Hi mknopfler,

 

Thanks for reporting and sharing us the video. This is odd. Let me look into this. Just to narrow down, could you confirm if you are using any Screen protector/Cover on your device? If yes, try removing it and observe.

 

Also, if we can test in Safe Mode to see if this is an app issue? To go into Safe Mode, press the physical power key, then press and hold the pop-up " Power off" key until the Safe Mode instructions pop up. Reboot your device to get back to the 'Normal Mode'.

 

Kindly update your profile with the IMEI number of your phone? Is it okay if we look into your apps to determine what is causing the issue? This will help us investigate. Make sure that your Motorola Privacy is enabled.

If you need a reference in updating your profile, please click this link. https://forums.lenovo.com/t5/Forum-Feedback/Complete-your-forums-profile/td-p/3339943

 

Regards,

Swaraj

Moto Support

mknopfler
Paper Tape
Posts: 2
Registered: ‎12-06-2018
Location: ES
Views: 16
Message 3 of 4

Re: Moto g6 Play screen bug

I try in safe mode and the scree bug continues. I just updated my profile with  IMEI.

Watch the video and send me the last updated.

https://www.youtube.com/watch?v=2Ynk47PwFl0

 

Thank you.

Senior MotoAgent
Senior MotoAgent
Posts: 3,967
Registered: ‎12-04-2017
Location: IN
Views: 6
Message 4 of 4

Re: Moto g6 Play screen bug


@mknopfler wrote:

I try in safe mode and the scree bug continues. I just updated my profile with  IMEI.

Watch the video and send me the last updated.

https://www.youtube.com/watch?v=2Ynk47PwFl0

 

Thank you.


Hi mknopfler,

 

Thanks for testing in Safe Mode and updating your profile, but could you confirm if you are using any case or cover on your device. If yes, kindly remove and test again. If the issue persists you can try performing Factory Data Reset without restoring any apps to see if it helps. If not, having your device sent for Repair/Service would be the next logical option. 

 

Regards,

Swaraj

Moto Support

Top Kudoed Authors