Motorola Community

Moto X PhonesMoto X4
All Forum Topics
Options

23 Posts

10-19-2015

United States of America

103 Signins

1104 Page Views

  • Posts: 23
  • Registered: ‎10-19-2015
  • Location: United States of America
  • Views: 1104
  • Message 141 of 171

Re: Android Auto worst after Pie Update - Disconnects right after connected

2019-10-21, 0:04 AM

We have 2 KIA's, that only thing that I know that fixes this, is a different phone. I have switched to a Pixel 2, and my wife switched to a Pixel 3, and they have both been flawless in our KIA's. 

Reply
Options

12058 Posts

03-05-2018

United States of America

1197 Signins

162605 Page Views

  • Posts: 12058
  • Registered: ‎03-05-2018
  • Location: United States of America
  • Views: 162605
  • Message 142 of 171

Re: Android Auto worst after Pie Update - Disconnects right after connected

2019-10-21, 14:24 PM

Hi kiltguy2112,

 

Thanks for posting on the thread. Can you please confirm the exact model of your vehicle (Kia)? 

 

Best regards,
Rich
Motorola-Lenovo Support



Did someone help you today? Click the thumbs up button to thank them with a Kudo!
If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution"! This will help the rest of the Community with similar issues identify the verified solution and benefit from it.

We value your opinion. Read More

Reply
Options

23 Posts

10-19-2015

United States of America

103 Signins

1104 Page Views

  • Posts: 23
  • Registered: ‎10-19-2015
  • Location: United States of America
  • Views: 1104
  • Message 143 of 171

Re: Android Auto worst after Pie Update - Disconnects right after connected

2019-10-21, 14:36 PM

2018 Kia Niro LX and 2020 Kia Soul LX  Niether would reliably stay connected to Moto X4 Andriod One edition phones. Tried every recommendation on this thread.  The only thing that worked was switching to a non-Motorola phone.  Sad, because we really liked the phone, but not reliable in the car was a deal breaker.

Reply
Options

53 Posts

11-21-2016

United States of America

78 Signins

589 Page Views

  • Posts: 53
  • Registered: ‎11-21-2016
  • Location: United States of America
  • Views: 589
  • Message 144 of 171

Re: Android Auto worst after Pie Update - Disconnects right after connected

2019-10-21, 18:45 PM

Hi, I can also add to the issue of the X4 not working with KIA.  It suddenly jumps to the 'phone not responding/usb connecting' crazy flashing randomly.  Usually seems to happen when the phone drops from a strong signal...but that should not cause the USB to disconnect completely.  Have fully updated all apps, cleared caches, tried cables, etc.  Nothing works.

Reply
Options

53 Posts

11-21-2016

United States of America

78 Signins

589 Page Views

  • Posts: 53
  • Registered: ‎11-21-2016
  • Location: United States of America
  • Views: 589
  • Message 145 of 171

Re: Android Auto worst after Pie Update - Disconnects right after connected

2019-10-22, 14:30 PM

Any update?

Reply
Options

5 Posts

10-23-2019

Brazil

8 Signins

54 Page Views

  • Posts: 5
  • Registered: ‎10-23-2019
  • Location: Brazil
  • Views: 54
  • Message 146 of 171

Re: Android Auto worst after Pie Update - Disconnects right after connected

2019-10-23, 23:29 PM

I recently bought the Moto One Zoom with Android Pie and my Android Auto always disconnects after a few minutes. It seems to be a bug with Android Pie in Motorola.

 

My car is a Toyota Yaris 2019 in Brazil.

Reply
Options

53 Posts

11-21-2016

United States of America

78 Signins

589 Page Views

  • Posts: 53
  • Registered: ‎11-21-2016
  • Location: United States of America
  • Views: 589
  • Message 147 of 171

Re: Android Auto worst after Pie Update - Disconnects right after connected

2019-10-24, 14:35 PM

Hi, so any update on this?  There have been multiple threads on this, people still cannot use their phones with AA.  What is Lenovo doing about this?

Reply
Options

5 Posts

10-23-2019

Brazil

8 Signins

54 Page Views

  • Posts: 5
  • Registered: ‎10-23-2019
  • Location: Brazil
  • Views: 54
  • Message 148 of 171

Re: Android Auto worst after Pie Update - Disconnects right after connected

2019-10-24, 14:38 PM
I opened a ticket to Motorola in Brazil today.
Reply
Options

12058 Posts

03-05-2018

United States of America

1197 Signins

162605 Page Views

  • Posts: 12058
  • Registered: ‎03-05-2018
  • Location: United States of America
  • Views: 162605
  • Message 149 of 171

Re: Android Auto worst after Pie Update - Disconnects right after connected

2019-10-24, 20:27 PM

Hi,

 

Thanks for reporting. I'm still coordinating this with my team. I will report back here as well when I have an update. Thanks.

 

Best regards,
Rich
Motorola-Lenovo Support



Did someone help you today? Click the thumbs up button to thank them with a Kudo!
If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution"! This will help the rest of the Community with similar issues identify the verified solution and benefit from it.

We value your opinion. Read More

Reply
Options

5 Posts

10-23-2019

Brazil

8 Signins

54 Page Views

  • Posts: 5
  • Registered: ‎10-23-2019
  • Location: Brazil
  • Views: 54
  • Message 150 of 171

Re: Android Auto worst after Pie Update - Disconnects right after connected

2019-10-24, 20:32 PM
Thank you, Rich! =)
Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete

X

No, I don’t want to share ideas Yes, I agree to these terms