Motorola Community

Moto Z Phones - Mod CapableMoto Z² Play
All Forum Topics
Options

5 Posts

10-26-2017

US

5 Signins

95 Page Views

  • Posts: 5
  • Registered: ‎10-26-2017
  • Location: US
  • Views: 95
  • Message 1 of 18

Z2play turbopower not working

2017-10-26, 19:50 PM

I've never used a different charger for it. I've only had it 2 months. 

 

And it only recently stopped working maybe two weeks ago. It doesn't display the "connected to turbupower" anymore. And it charges very slow.  Whereas it use to charge very fast.

 

This is with any outlet in my house.

 

The only thing I can think of is I accidentally left it changing overnight only once. 

 

What are my options ? How would I get a new one with the warranty etc. 

 

 

 

Reply
Options

2438 Posts

12-19-2016

PH

477 Signins

37577 Page Views

  • Posts: 2438
  • Registered: ‎12-19-2016
  • Location: PH
  • Views: 37577
  • Message 2 of 18

Re: Z2play turbopower not working

2017-10-26, 21:30 PM

wrote:

I've never used a different charger for it. I've only had it 2 months. 

 

And it only recently stopped working maybe two weeks ago. It doesn't display the "connected to turbupower" anymore. And it charges very slow.  Whereas it use to charge very fast.

 

This is with any outlet in my house.

 

The only thing I can think of is I accidentally left it changing overnight only once. 

 

What are my options ? How would I get a new one with the warranty etc. 

 

 

 


Hi Scottytojohny

 

Can you PM us your IMEI number so we may take a look at your device's warranty information? May I ask where did you purchase the phone? 

 

Regards,
Ella
Motorola Support

Reply
Options

5 Posts

10-26-2017

US

5 Signins

95 Page Views

  • Posts: 5
  • Registered: ‎10-26-2017
  • Location: US
  • Views: 95
  • Message 3 of 18

Re: Z2play turbopower not working

2017-10-26, 21:38 PM

Im not sure how to Pm you

Reply
Options

189 Posts

07-28-2017

GB

189 Signins

2420 Page Views

  • Posts: 189
  • Registered: ‎07-28-2017
  • Location: GB
  • Views: 2420
  • Message 4 of 18

Re: Z2play turbopower not working

2017-10-26, 22:28 PM

wrote:

I've never used a different charger for it. I've only had it 2 months. 

 

And it only recently stopped working maybe two weeks ago. It doesn't display the "connected to turbupower" anymore. And it charges very slow.  Whereas it use to charge very fast.

 

This is with any outlet in my house.

 

The only thing I can think of is I accidentally left it changing overnight only once. 

 

What are my options ? How would I get a new one with the warranty etc. 

 

 

 


for what it's worth, here's my experience:

i charge overnight frequently. not every night, but 2 or 3 nights a week probably.

i also use a variation of chargers to charge my MotoZ2Play, of which some activate the TurboCharge mode. No issue so far with charging my MotoZ2Play. very satisfied.

Reply
Options

28352 Posts

02-02-2016

US

5841 Signins

132765 Page Views

  • Posts: 28352
  • Registered: ‎02-02-2016
  • Location: US
  • Views: 132765
  • Message 5 of 18

Re: Z2play turbopower not working

2017-10-27, 1:26 AM

wrote:

I've never used a different charger for it. I've only had it 2 months. 

 

And it only recently stopped working maybe two weeks ago. It doesn't display the "connected to turbupower" anymore. And it charges very slow.  Whereas it use to charge very fast.

 

This is with any outlet in my house.

 

The only thing I can think of is I accidentally left it changing overnight only once. 

 

What are my options ? How would I get a new one with the warranty etc. 

 

 

 


Leaving in plugged in overnight would not harm it. You need to contact moto support and see what your options are - the first thing to do is determine if it is the phone or the charger. 

 

The support link at the top will take you to Moto contact page, but you may want to try test with another turbo charger, or test another turbo phone with your charger. 


* Search box is your friend * I don't respond to PM if question belongs in forum
Reply
Options

28352 Posts

02-02-2016

US

5841 Signins

132765 Page Views

  • Posts: 28352
  • Registered: ‎02-02-2016
  • Location: US
  • Views: 132765
  • Message 6 of 18

Re: Z2play turbopower not working

2017-10-27, 1:28 AM

wrote:

Im not sure how to Pm you


click on person's name, then to the right is a button for private message. 


* Search box is your friend * I don't respond to PM if question belongs in forum
Reply
Options

1 Posts

03-20-2018

BE

8 Signins

91 Page Views

  • Posts: 1
  • Registered: ‎03-20-2018
  • Location: BE
  • Views: 91
  • Message 7 of 18

Re: Z2play turbopower not working

2018-03-20, 10:06 AM

I've exactly the same problem with my Turbo Power charger.

Reply
Options

2 Posts

08-12-2018

IN

2 Signins

15 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎08-12-2018
  • Location: IN
  • Views: 15
  • Message 8 of 18

Re: Z2play turbopower not working

2018-08-12, 4:10 AM

When i plug the turbo charger, 'turbo power connected ' message showing but after 2 or 5 mins its showing 'charging'.

What i do

Reply
Options

2 Posts

08-12-2018

IN

2 Signins

15 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎08-12-2018
  • Location: IN
  • Views: 15
  • Message 9 of 18

Re: Z2play turbopower not working

2018-08-12, 4:12 AM

When i plug the turbo charger, 'turbo power connected ' message showing but after 2 or 5 mins its showing 'charging'. What i do

Reply
Options

189 Posts

07-28-2017

GB

189 Signins

2420 Page Views

  • Posts: 189
  • Registered: ‎07-28-2017
  • Location: GB
  • Views: 2420
  • Message 10 of 18

Re: Z2play turbopower not working

2018-08-13, 12:15 PM

 wrote:

When i plug the turbo charger, 'turbo power connected ' message showing but after 2 or 5 mins its showing 'charging'. What i do


i had this issue once. i had to clean the USB-C port, there was too much dust in it

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete