Welcome to our peer-to-peer forums, where owners help owners. Need help now? Visit eSupport here.

Motorola Community

Moto Z Phones - Mod CapableMoto Z Force
All Forum Topics
Options

6 Posts

03-30-2018

United States of America

5 Signins

71 Page Views

  • Posts: 6
  • Registered: ‎03-30-2018
  • Location: United States of America
  • Views: 71
  • Message 31 of 82

Re: Left swipe to Google not working

2018-03-30, 21:53 PM

Thanks for suggesting turning off auto-rotate and rebooting. When I follow these steps, it works again.

Reply
Options

3764 Posts

04-04-2013

United States of America

2720 Signins

25620 Page Views

  • Posts: 3764
  • Registered: ‎04-04-2013
  • Location: United States of America
  • Views: 25620
  • Message 32 of 82

Re: Left swipe to Google not working

2018-03-30, 22:02 PM

My swipe to Google just started working again all by itself.  I haven't rebooted or touched a Setting since Noon when it was not working and I sent my big report.  Very strange. :robothappy:

~Scott
Reply
Options

6 Posts

03-30-2018

United States of America

5 Signins

71 Page Views

  • Posts: 6
  • Registered: ‎03-30-2018
  • Location: United States of America
  • Views: 71
  • Message 33 of 82

Re: Left swipe to Google not working

2018-03-30, 22:07 PM
And it then stops working a little while after.
Reply
Options

47 Posts

12-31-2015

United States of America

35 Signins

390 Page Views

  • Posts: 47
  • Registered: ‎12-31-2015
  • Location: United States of America
  • Views: 390
  • Message 34 of 82

Re: Left swipe to Google not working

2018-03-30, 22:19 PM

Glad I could help! :)

Reply
Options

2 Posts

05-28-2011

United States of America

89 Signins

999 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎05-28-2011
  • Location: United States of America
  • Views: 999
  • Message 35 of 82

Re: Left swipe to Google not working

2018-03-31, 15:12 PM

I've had this problem pop up occasionally for at least a month now. To fix it I would go into the Home Launcher settings and turn off the swipe and turn it back on and that would fix it.

 

As of this morning the swiping problem has returned and my method of fixing it no longer works, nor did a reboot of my Motto.Z..

 

This is why I suspect it has something to do with the launcher.

Reply
Options

150 Posts

11-14-2016

United States of America

251 Signins

3652 Page Views

  • Posts: 150
  • Registered: ‎11-14-2016
  • Location: United States of America
  • Views: 3652
  • Message 36 of 82

Re: Left swipe to Google not working

2018-04-01, 0:11 AM

wrote:

I've had this problem pop up occasionally for at least a month now. To fix it I would go into the Home Launcher settings and turn off the swipe and turn it back on and that would fix it.

 

As of this morning the swiping problem has returned and my method of fixing it no longer works, nor did a reboot of my Motto.Z..

 

This is why I suspect it has something to do with the launcher.


You have to force close the google app. Only way to get it working for right now. Very annoying there's always something with these phones. I think from everyone's responses seems to be one thing in common : Google updated. So I think it's something with this new app update that's causing it not to work. 

Reply
Options

3764 Posts

04-04-2013

United States of America

2720 Signins

25620 Page Views

  • Posts: 3764
  • Registered: ‎04-04-2013
  • Location: United States of America
  • Views: 25620
  • Message 37 of 82

Re: Left swipe to Google not working

2018-04-01, 2:29 AM

I received another app update for the Google app this morning and left swipe for Google has been working all day for me, no reboots needed or adjusting any Settings.

~Scott
Reply
Options

2 Posts

04-01-2018

Spain

4 Signins

43 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎04-01-2018
  • Location: Spain
  • Views: 43
  • Message 38 of 82

Re: Left swipe to Google not working

2018-04-01, 18:12 PM

Same here on G5s+. I believe the culprit is the Google App update. If I force stop the google app (settings>apps) the feed starts appearing again after left swipe. 

Hope google fixes this

 

Regards

Rod

 

Reply
Options

1 Posts

04-02-2018

India

1 Signins

10 Page Views

  • Posts: 1
  • Registered: ‎04-02-2018
  • Location: India
  • Views: 10
  • Message 39 of 82

Re: Left swipe to Google not working

2018-04-02, 7:56 AM

I have same problem. The settings are correct. But it stops working regularly. A restart solve the problem sometime. Please look into this...

Reply
Options

3764 Posts

04-04-2013

United States of America

2720 Signins

25620 Page Views

  • Posts: 3764
  • Registered: ‎04-04-2013
  • Location: United States of America
  • Views: 25620
  • Message 40 of 82

Re: Left swipe to Google not working

2018-04-02, 11:38 AM

Has anyone else submitted a bug report? As requested by the Moto Agent team.

~Scott
Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete

X

No, I don’t want to share ideas Yes, I agree to these terms