Motorola Community

Moto Z Phones - Mod CapableMoto Z Play
All Forum Topics
Options

14 Posts

01-28-2019

US

30 Signins

153 Page Views

  • Posts: 14
  • Registered: ‎01-28-2019
  • Location: US
  • Views: 153
  • Message 51 of 54

Re: Android Auto not working with Moto Z Play

2019-07-20, 13:14 PM

For what it's worth, after struggling with Android Auto for months, my problem ended up being in my charging/ data port. It would charge but wasn't recognized when I connected to a conputer. My phone was still under warranty and when I got my new one the problem was solved. 

Reply
Options

44 Posts

05-05-2018

US

104 Signins

831 Page Views

  • Posts: 44
  • Registered: ‎05-05-2018
  • Location: US
  • Views: 831
  • Message 52 of 54

Re: Android Auto not working with Moto Z Play

2019-07-20, 21:18 PM


If you search the entire forum you'll see that issues with Android Auto is a pretty common topic.  One of the main issues seems to be the cable, most folks seem to have better results using the cable that came with the phone. Here are just a few examples of the many threads about Android Auto:

I spent a bunch of time fighting with this because the cable that came with the phone wasn't working very well, a 3rd party cable worked better for me in the end.
Reply
Options

5 Posts

03-07-2020

BR

2 Signins

10 Page Views

  • Posts: 5
  • Registered: ‎03-07-2020
  • Location: BR
  • Views: 10
  • Message 53 of 54

Re:Android Auto Connection Problems

2020-03-09, 1:49 AM
Também tenho o mesmo problema para conectar meu Z2 com Média Center da Renault
Reply
Options

5 Posts

03-07-2020

BR

2 Signins

10 Page Views

  • Posts: 5
  • Registered: ‎03-07-2020
  • Location: BR
  • Views: 10
  • Message 54 of 54

Re:Android Auto Connection Problems

2020-03-09, 1:50 AM
Também tenho o mesmo problema para conectar meu Z2 com Média Center da Renault
Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete