cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
MilehinDmitrii
Fanfold Paper
Posts: 9
Registered: ‎04-06-2018
Location: BG
Views: 1,551
Message 1 of 17

Incipio offGRID™ Power Pack not charging on Moto Z XT1650

Hello, I have problem with charge on my Battery  - Incipio offGRID™ Power Pack, when I connect charge cabel it show me that the battery is charging, but still have 0%, some more information, when I put charge cabel, it show 97, 98% or other, and few second 0%
What is the problem? I tried reset battery it didn't help.
Thank's

Senior MotoAgent
Senior MotoAgent
Posts: 5,574
Registered: ‎03-05-2018
Location: US
Views: 1,494
Message 2 of 17

Re: Incipio offGRID™ Power Pack not charging on Moto Z XT1650

Hi MilehinDmitrii,

 

I'm sorry to know about this. Are you using the original charger of the phone? Also, kindly check if there's a system update for the mod. Kindly go to Settings > Motomod > System Update. 

 

Best regards,
Rich
Motorola Support

Joske009
What's DOS?
Posts: 1
Registered: ‎04-09-2018
Location: BE
Views: 1,443
Message 3 of 17

Re: Incipio offGRID™ Power Pack not charging on Moto Z XT1650

Hello,

 

I encounter the same problem. I just did a factory reset of the moto z (xt1650) and checked for updates for both the moto z as the moto mod  (Incipio offGRID). I am charging with the supplied charger.

 

Can you help us out?

MilehinDmitrii
Fanfold Paper
Posts: 9
Registered: ‎04-06-2018
Location: BG
Views: 1,412
Message 4 of 17

Re: Incipio offGRID™ Power Pack not charging on Moto Z XT1650

I tried today you method, it didn't help, comes from 97 or 98% to 0% and doesn't charge, what can i do?
MilehinDmitrii
Fanfold Paper
Posts: 9
Registered: ‎04-06-2018
Location: BG
Views: 1,411
Message 5 of 17

Re: Incipio offGRID™ Power Pack not charging on Moto Z XT1650

I checked update, I don't have any updates for XT1650, I did Factory Reset, after that the Mods show me charging battery 0 after few second 1%, after 2%, and again 0%
Senior MotoAgent
Senior MotoAgent
Posts: 5,574
Registered: ‎03-05-2018
Location: US
Views: 1,392
Message 6 of 17

Re: Incipio offGRID™ Power Pack not charging on Moto Z XT1650

Hi MilehinDmitrii,

 

Since you already performed factory data reset I think this is more likely a hardware issue. I would suggest sending the device for repair. Kindly open this link, select your country and check for your warranty options. Thanks.

 

Best regards,
Rich
Motorola Support

VadymRom
Paper Tape
Posts: 6
Registered: ‎08-15-2018
Location: UA
Views: 980
Message 7 of 17

Re: Incipio offGRID™ Power Pack not charging on Moto Z XT1650

Hi!

 

  I have the same issue. Please, let me know how could I get any assistance with such problem in Ukraine

MilehinDmitrii
Fanfold Paper
Posts: 9
Registered: ‎04-06-2018
Location: BG
Views: 968
Message 8 of 17

Re: Incipio offGRID™ Power Pack not charging on Moto Z XT1650

Привет, в итоге я отдал в сервиз и мне по гарантии пообещали заменить батарею, если гарантия изтекла, к сожалению  покупать новую

VadymRom
Paper Tape
Posts: 6
Registered: ‎08-15-2018
Location: UA
Views: 962
Message 9 of 17

Re: Incipio offGRID™ Power Pack not charging on Moto Z XT1650

So, it's not repairable? Sounds bad Smiley Sad

Senior MotoAgent
Senior MotoAgent
Posts: 5,574
Registered: ‎03-05-2018
Location: US
Views: 952
Message 10 of 17

Re: Incipio offGRID™ Power Pack not charging on Moto Z XT1650

Hi Everyone,

 

Thanks for posting on this thread. I was thinking of trying another mod and see if it will have the issue. Let me know if you're able to confirm. Thanks.

 

Best regards,
Rich
Motorola Support

Top Kudoed Authors