Welcome to our peer-to-peer forums, where owners help owners. Need help now? Visit eSupport here.

Motorola Community

Moto Z Phones - Mod CapableMoto Z² Force
All Forum Topics
Options

2 Posts

09-14-2018

United States of America

2 Signins

18 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎09-14-2018
  • Location: United States of America
  • Views: 18
  • Message 1 of 3

Motorola Z2 Force Screen works part of the time.

2018-09-14, 22:59 PM

So I had recently got my replacement Z2 force after I had lost mine at a day on the beach. I noticed that the screen on this one works then it will become unresponstive to some touch input. I searched and searched and found a sort of sloution to my issue. When the sim card tray was removed it starts working. How can use it without the sim card? Is there any sloution to where I can use it with the sim tray in the phone?

Reply
Options

28352 Posts

02-02-2016

United States of America

5842 Signins

132780 Page Views

  • Posts: 28352
  • Registered: ‎02-02-2016
  • Location: United States of America
  • Views: 132780
  • Message 2 of 3

Re: Motorola Z2 Force Screen works part of the time.

2018-09-15, 12:04 PM

 wrote:

So I had recently got my replacement Z2 force after I had lost mine at a day on the beach. I noticed that the screen on this one works then it will become unresponstive to some touch input. I searched and searched and found a sort of sloution to my issue. When the sim card tray was removed it starts working. How can use it without the sim card? Is there any sloution to where I can use it with the sim tray in the phone?


It sounds like a hardware issue

 

If you did a factory data reset and tested BEFORE installing or restoring ANY apps, and problem persists, then service/repair/replace is next step.


* Search box is your friend * I don't respond to PM if question belongs in forum
Reply
Options

1 Posts

02-09-2019

Sweden

2 Signins

24 Page Views

  • Posts: 1
  • Registered: ‎02-09-2019
  • Location: Sweden
  • Views: 24
  • Message 3 of 3

Re: Motorola Z2 Force Screen works part of the time.

2019-02-09, 13:47 PM

Any luck solving this?

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete

X

No, I don’t want to share ideas Yes, I agree to these terms