Welcome to our peer-to-peer forums, where owners help owners. Need help now? Visit eSupport here.

English Community

Linux Operating SystemsOther Linux Discussions
All Forum Topics
Options

29 Posts

02-04-2009

Sri Lanka

29 Signins

286 Page Views

  • Posts: 29
  • Registered: ‎02-04-2009
  • Location: Sri Lanka
  • Views: 286
  • Message 1 of 3

Y410 Ubuntu 10.4 and Huwaei E153 hsdpa usb modem

2010-11-26, 3:30 AM

Hi,

Im using lenovo y410 with ubuntu 10.04. I bought new Huwaei E153 hsdpa usb modem. But it indicates only as usb storage. I can not install it to use as hsdpa modem. please instruct me.... how to install this modem.

 

Thanks

Reply
Answer
Options

13866 Posts

12-07-2009

Czech Republic

9007 Signins

170449 Page Views

  • Posts: 13866
  • Registered: ‎12-07-2009
  • Location: Czech Republic
  • Views: 170449

Re: Y410 Ubuntu 10.4 and Huwaei E153 hsdpa usb modem

2010-11-26, 10:56 AM

http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=715810

http://ubuntuforums.org/search.php?searchid=77668988



Due to my absence, I may not reply your posts and/or personal messages

http://www.krasotaiskusstva.com
Reply

Replies(2)
Answer
Options

13866 Posts

12-07-2009

Czech Republic

9007 Signins

170449 Page Views

  • Posts: 13866
  • Registered: ‎12-07-2009
  • Location: Czech Republic
  • Views: 170449
  • Message 2 of 3

Re: Y410 Ubuntu 10.4 and Huwaei E153 hsdpa usb modem

2010-11-26, 10:56 AM

http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=715810

http://ubuntuforums.org/search.php?searchid=77668988



Due to my absence, I may not reply your posts and/or personal messages

http://www.krasotaiskusstva.com

0 person found this solution to be helpful.

This helped me too

Reply
Options

29 Posts

02-04-2009

Sri Lanka

29 Signins

286 Page Views

  • Posts: 29
  • Registered: ‎02-04-2009
  • Location: Sri Lanka
  • Views: 286
  • Message 3 of 3

Re: Y410 Ubuntu 10.4 and Huwaei E153 hsdpa usb modem

2010-11-27, 10:22 AM

Hi,

Thanks for the reply. But it was not sucess.

But I upgrade Ubuntu version from 10.04 to 10.10. Now it works with new version. 10.10 automatically identified the E153 modem.

Thanks

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete

X

No, I don’t want to share ideas Yes, I agree to these terms