English Community

Software and Operating SystemPre-Installed Lenovo Software and Applications
All Forum Topics
Options

3 Posts

03-13-2010

Bulgarian

6 Signins

36 Page Views

  • Posts: 3
  • Registered: ‎03-13-2010
  • Location: Bulgarian
  • Views: 36
  • Message 1 of 6

Access Connection don't works

2010-03-13, 17:33 PM

Access Connections don't find wireless networks on ThinkPad T43 with Windows XP ( with vista works very good )

I Get this error from debug log:

 

ERROR AcSvc( SYSTEM(Prvlg).1460.2100) [3/13]19:25:59:359 ???????????????: SebRing API ??????????() missing!

 

ERROR AcSvc( SYSTEM(Prvlg).1460.2100) [3/13]19:25:59:062 AcSebRing::GetRadioStateInDriver : API SebGetRadioState() missing!

 

ERROR AcSvc( SYSTEM(Prvlg).1460.2716) [3/13]19:26:02:078 ACHelperGetFileVersion: GetFileVersionInfoSize() failed to provide version information for the file MurocAPI.DLL

 

Any Ideas ?

(sry for my bad english)


Reply
Options

4 Posts

03-12-2010

Honolulu, Hawaii

10 Signins

77 Page Views

  • Posts: 4
  • Registered: ‎03-12-2010
  • Location: Honolulu, Hawaii
  • Views: 77
  • Message 2 of 6

Access Connection v5.50 Doesn't Work on My T40 2373-19U

2010-03-14, 3:18 AM

I have the same problem with my T40, 2373-19U.  Version 5.50 of Access Connections doesn't detect any wireless networks, but Network Connections in Windows XP SP3 detects all of the local access points and my installed Intel PRO/Wireless 2100 3b Mini PCI adapter.

 

Try to configure your wireless connection using Windows Network Connections and see if that works.  I would like to get Access Connections to work as I prefer it, but so far I haven't gotten any responses to my earlier query on this forum, so I'm stuck with Windows Network Connections for now, but it is working very reliably (so far.)

Reply
Options

3 Posts

03-13-2010

Bulgarian

6 Signins

36 Page Views

  • Posts: 3
  • Registered: ‎03-13-2010
  • Location: Bulgarian
  • Views: 36
  • Message 3 of 6

Re: Access Connection don't works

2010-03-14, 14:43 PM

Windows Zeroconfig works very good but Access Connection don't find any wireless.

 

Reply
Options

288 Posts

11-28-2007

US

412 Signins

9231 Page Views

  • Posts: 288
  • Registered: ‎11-28-2007
  • Location: US
  • Views: 9231
  • Message 4 of 6

Re: Access Connection v5.50 Doesn't Work on My T40 2373-19U

2010-03-15, 10:47 AM

Be sure to use the Lenovo driver only.  Only it has the hooks that Access Connections needs in order to work properly.  If you have installed any other driver, uninstall it, reboot and install the Lenovo driver (be sure to follow the instructions in the README or this can occur as well).

Reply
Options

1593 Posts

07-17-2009

Slovakia

576 Signins

12029 Page Views

  • Posts: 1593
  • Registered: ‎07-17-2009
  • Location: Slovakia
  • Views: 12029
  • Message 5 of 6

Re: Access Connection v5.50 Doesn't Work on My T40 2373-19U

2010-03-15, 21:01 PM

Hi,

also make sure, that you read through the readme file of AC. There is the information on the minimum version of Wifi driver, that is for that particular version needed.

Example: in case you are using AC 5.5x then you must have the 13.xx version of Wifi driver installed wihch can be downloaded from the lenovo com.
Dont use the driver from intel.com!

 

LEt me know, if this works in any way.

 

Cheers

Reply
Options

3 Posts

03-13-2010

Bulgarian

6 Signins

36 Page Views

  • Posts: 3
  • Registered: ‎03-13-2010
  • Location: Bulgarian
  • Views: 36
  • Message 6 of 6

Re: Access Connection v5.50 Doesn't Work on My T40 2373-19U

2010-03-17, 16:57 PM

All drivers are downloaded from lenovo site... my wifi card is Intel 2200BG

All other tools, etc... are downloaded via TVSU.

I tried and Access Connection 5.2 and everything is the same...

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete