English Community

Software and Operating SystemPre-Installed Lenovo Software and Applications
All Forum Topics
Options

2 Posts

04-19-2009

Germany

9 Signins

48 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎04-19-2009
  • Location: Germany
  • Views: 48
  • Message 1 of 5

Access Connections 5.21 Win XP SP3 --> empty information message at startup

2009-04-19, 15:33 PM

Hi there,

 

welcome all, first time here in the forum. 

Hope you can help me.

 

My problem is:

I just updated to AC 5.21 on a T500, Win XP SP3 with all necessary additional packages

(Hotkey, power manager driver and WiFi driver)

 

Till then I get an empty error or information message (no content, only an "i" symbol and an "ok" button) at every startup.

Nevertheless, the AC seems to work fine ...

 

Tried to downgrade to AC 5.12 but got the message "AC 5.12 does not work on this machine" (or similar...)

 

Anyone any suggestions??

 

Best regards,

 

Urmel 

 

Reply
Options

2 Posts

04-19-2009

Germany

9 Signins

48 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎04-19-2009
  • Location: Germany
  • Views: 48
  • Message 2 of 5

Re: Access Connections 5.21 Win XP SP3 --> empty information message at startup

2009-04-20, 17:08 PM

no one an idea??

 

regards,   Urmel 

Reply
Options

2 Posts

04-16-2008

Norway

6 Signins

49 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎04-16-2008
  • Location: Norway
  • Views: 49
  • Message 3 of 5

Re: Access Connections 5.21 Win XP SP3 --> empty information message at startup

2009-10-06, 13:05 PM

I get the same empty message. I have AC 5.33 installed on a completely new and never-before-used machine. Even tried to uninstall og reinstall, without any results.

 

Thor Arne Bakke

Norway

Reply
Options

288 Posts

11-28-2007

US

412 Signins

9231 Page Views

  • Posts: 288
  • Registered: ‎11-28-2007
  • Location: US
  • Views: 9231
  • Message 4 of 5

Re: Access Connections 5.21 Win XP SP3 --> empty information message at startup

2009-10-06, 14:26 PM

Never seen that before.  Make sure up to date on all Microsoft updates and other components have installed (Thinkvantage System Update is a great way to do that for the Lenovo updates)

Reply
Options

1 Posts

12-26-2009

USA

2 Signins

11 Page Views

  • Posts: 1
  • Registered: ‎12-26-2009
  • Location: USA
  • Views: 11
  • Message 5 of 5

Re: Access Connections 5.21 Win XP SP3 --> empty information message at startup

2009-12-26, 19:16 PM

Just had the same issue on a T500. After running various updates to no avail I finally ended up updating the Bluetooth and Ericsson Broad Band drivers via Thinkvantage System Update and the OK dialog box disappeared. Luckily it didn't break anything else in the process, at least I haven't noticed anything so far.

 

Running Access Connections 5.33 on XP SP3.

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete