cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Daniel0901
Ctrl-Alt-Del
Posts: 10
Registered: ‎10-14-2018
Location: MY
Views: 2,306
Message 61 of 161

Re: Vantage has encountered a problem Windows 1809

So my solution might be this ? Copying en-folder 1803 to 1809 is it ?

Daniel0901
Ctrl-Alt-Del
Posts: 10
Registered: ‎10-14-2018
Location: MY
Views: 2,302
Message 62 of 161

Re: Vantage has encountered a problem Windows 1809

By the way im using Y520 i try to open levono vantage loading very long time and i can’t see my cooling fans mode i cant manual switch on/off  is this part of the new update cause ? sorry for so many question i’m new with this laptop still don’t know alot thing so kinda worried what happened for my laptop 

Meanphoenix
Punch Card
Posts: 10
Registered: ‎10-14-2018
Location: US
Views: 2,300
Message 63 of 161

Re: Vantage has encountered a problem Windows 1809

i am copy this again.
and i see the en-us i was paste that has been cleared.
after restart the en-us is cleared and before restart the vantage doesn't work
Meanphoenix
Punch Card
Posts: 10
Registered: ‎10-14-2018
Location: US
Views: 2,293
Message 64 of 161

Re: Vantage has encountered a problem Windows 1809

you mean extreme cooling?
this is not in vantage in lenovo nerve center.
maxdurian
Punch Card
Posts: 18
Registered: ‎10-04-2018
Location: ID
Views: 2,289
Message 65 of 161

Re: Vantage has encountered a problem Windows 1809


@Daniel0901 wrote:

So my solution might be this ? Copying en-folder 1803 to 1809 is it ?


no. no. I dont know the solution.

what I am saying is:

there are posts that said copying en-us folder from .old (1803) into 1809 makes the vantage to work (please, browse previous posts).

 

I dont have the .old(1803) anymore, so I can not try copy & paste en-us folder. That's why I am thinking to revert to 1803,

after I got the en-us folder of 1803, then I will upgrade again to 1809. and copy & past the en-us folder to 1809. but since this solution is not necessarily worked, I dont want to experience the pain to revert the windows. I am waiting for another solution.

 

If in yours, the .old en-us folder is still available, you should give a try that solution and see if that work. No harm.. I guess to try it.

Meanphoenix
Punch Card
Posts: 10
Registered: ‎10-14-2018
Location: US
Views: 2,277
Message 66 of 161

Re: Vantage has encountered a problem Windows 1809

i have it but no i can't give my en-us folder because i don't know what is in this may be a important data or anything else and maybe damage your PC and maybe not.
sorry
Daniel0901
Ctrl-Alt-Del
Posts: 10
Registered: ‎10-14-2018
Location: MY
Views: 2,257
Message 67 of 161

Re: Vantage has encountered a problem Windows 1809

I mean Y530 sorry i was giving the wrong info i having a long loading to lenovo vantage and  can’t manual control my extrme cooling fans 

Ukrlord
Punch Card
Posts: 32
Registered: ‎06-06-2017
Location: UA
Views: 2,042
Message 68 of 161

Re: Vantage has encountered a problem Windows 1809

I Have Lenovo Legion Y720, WIndows 1809 PRO, also Vantage dont`t work. Write Error. How to fix this problem?
Lenovo Staff
Lenovo Staff
Posts: 5,463
Registered: ‎10-29-2009
Location: NC
Views: 1,776
Message 69 of 161

Re: Vantage has encountered a problem Windows 1809

Is anyone still having the "Vantage has encountered a problem" issue AND this folder doesn't exist?

C:\ProgramData\Microsoft\Windows\DeviceMetadataCache\dmrccache\en-US\ec4d5fdd-aa12-400f-83e2-7b0ea6023eb7

 

If so, let me know.  We need to get Microsoft's help to find out why Win10 1809 fails to download and install this device metadata (it comes from Microsoft's server).

 

 

T_O
Fanfold Paper
Posts: 14
Registered: ‎10-13-2018
Location: DE
Views: 1,760
Message 70 of 161

Re: Vantage has encountered a problem Windows 1809

This folder is not there. And it was not there before the 1809 update (I checked this in the backup).

Check out current deals!


Shop current deals

Top Kudoed Authors