Społeczność Lenovo

Robot Lenovo T1s Pro - problem z parowaniem z telefonem.

Witam. 

Nabyłem niedawno robot sprzątający Lenovo. Niestety nie mogę go sparować z telefonem. Robiłem wszystko zgodnie z instrukcją - ugrzązłem na zakładce WPROWADŹ RODZINNE WIFI.  Na tej zakładce mam info, że urządzenie obsługuje tylko WiFi 2.4g - ok to rozumiem, następnie niżej są dwa szare pola. W pierwszym mogę podejrzeć dostępne sieci, u mnie wyświetla się moja domowa sieć z informacją że jest dostępna, oraz druga sieć jest to Lnv-200....CF gdzie jest informacja ze nie można połączyć się z internetem. Drugie szare pole poniżej jest z informacją wprowadź hasło. Wprowadzam hasło dostępu swojego rutera i przyciskam NASTĘPNY KROK, i tu wyświetla się komunikat WPROWADŹ RODZINNE WIFI. Nie mogę przejść dalej - proszę o pomoc. 

dzinne Wi-Fi. 

0
0

Re:Robot Lenovo T1s Pro - problem z parowaniem z telefonem.

Hej @Raf80 , upewnij się proszę czy łączysz się dokładnie z poniższą instrukcją:

https://dotbros.com/jak-sparowac-lenovo-t1-t1-pro-2/

Czy masz włączoną lokalizację? Czy próbowałeś wybrać też połączenie z siecią robota?

Pozdrawiam,

Anna

Specjalista ds. pomocy technicznej

Jesteśmy tutaj, aby pomóc w weryfikacji i rozwiązaniu problemu - pamiętaj, że zawsze możesz zgłosić sprawę do serwisu gwarancyjnego tutaj.
Odwiedź też stronę wyszukiwania gwarancji by sprawdzić status gwarancji lub zaktualizować ochronę gwarancyjną.
Znajdź oryginalne części i ulepszenia na stronie wyszukiwania części.
Pomógł Ci ktoś dzisiaj? Kliknij kciuk w górę poniżej aby mu podziękować!
Jeśli post okaże się pomocny i zawiera odpowiedź na Twoje pytanie, kliknij "oznacz jako rozwiązanie" !

0
0

Zidentyfikuj swoje urządzenie

OR

Nie chcesz podawać swojego numeru seryjnego? Możesz także Wyświetl według produktu

Problem został rozwiązany, czy potrzebujesz pomocy? Kliknij tutaj.