Welcome to our peer-to-peer forums, where owners help owners. Need help now? Visit eSupport here.

Motorola Community

Older Devices ArchiveSMARTACTIONS™
All Forum Topics
Options

140 Posts

02-15-2012

United States

0 Signins

0 Page Views

  • Posts: 140
  • Registered: ‎02-15-2012
  • Location: United States
  • Views: 0
  • Message 11 of 14

Re: Doesn't activate on time interval

2012-03-12, 19:35 PM

It's the same as OTA. Just an old term we use, old habits die hard. I apologize for the confusion.

Reply
Options

13997 Posts

02-02-2016

United States of America

322 Signins

2684 Page Views

  • Posts: 13997
  • Registered: ‎02-02-2016
  • Location: United States of America
  • Views: 2684
  • Message 12 of 14

Re: Doesn't activate on time interval

2012-03-12, 19:39 PM

SmartActionsExpert said:

It's the same as OTA. Just an old term we use, old habits die hard. I apologize for the confusion.



NP.  Thanks. :)

Comment in the spirit of COMMUNITY: "Share experiences / expertise, engage in the discussions, and offer advice and suggestions."
Reply
Options

6 Posts

03-01-2012

Israel

0 Signins

0 Page Views

  • Posts: 6
  • Registered: ‎03-01-2012
  • Location: Israel
  • Views: 0
  • Message 13 of 14

Re: Doesn't activate on time interval

2012-03-13, 6:47 AM

 so from what i understand i need to wait untill my carrier will have the upgrade and then i will need to do the upgrade over the air?


 

Reply
Options

140 Posts

02-15-2012

United States

0 Signins

0 Page Views

  • Posts: 140
  • Registered: ‎02-15-2012
  • Location: United States
  • Views: 0
  • Message 14 of 14

Re: Doesn't activate on time interval

2012-03-13, 15:49 PM

The simplest way is to wait for the carrier to update.


Someone on the forums may know another way but i'm sure it's messy.

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete

X

No, I don’t want to share ideas Yes, I agree to these terms