Welcome to our peer-to-peer forums, where owners help owners. Need help now? Visit eSupport here.

Motorola Community

Older Devices ArchiveSMARTACTIONS™
All Forum Topics
Options

5 Posts

10-06-2013

0 Signins

0 Page Views

  • Posts: 5
  • Registered: ‎10-06-2013
  • Location:
  • Views: 0
  • Message 1 of 2

Roboform and photon Q

2014-01-26, 19:02 PM


 Is there anyone who can help me get RoboForm set up on my phone ? I have downloaded it but can not find a way to get the data from my computer to the file on the phone...I do not want to type in dozens of passwords on the phone....



Any help will be appreciated...



Thank you;



Hilton

Reply
Options

28352 Posts

02-02-2016

United States of America

5841 Signins

132765 Page Views

  • Posts: 28352
  • Registered: ‎02-02-2016
  • Location: United States of America
  • Views: 132765
  • Message 2 of 2

Re: Roboform and photon Q

2014-02-06, 18:55 PM


your question doesn't pertain to this Smartactions forum, and it is not really a Photon question either. 



I would recommend you contact the Roboform people or use their support on their website. But if you have Roboform on your computer and on your phone their website says:



So you should install RoboForm on your desktop and sync Logins to RoboForm Online server. 

Then you install RF for iPhone or Android on the device and sync it to our server.



Good luck!

* Search box is your friend * I don't respond to PM if question belongs in forum
Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete

X

No, I don’t want to share ideas Yes, I agree to these terms