English Community

ThinkCentre DesktopsThinkCentre A, E, M, S Series
All Forum Topics
Options

2 Posts

09-30-2018

US

2 Signins

58 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎09-30-2018
  • Location: US
  • Views: 58
  • Message 1 of 2

2 short BIOS beeps and no video

2018-09-30, 22:06 PM

Hi all, 

 

I've got an old Lenovo M330, which has been sitting under the boss' desk for quite some while.

 

I'm trying to press it into service. But, am having a couple of issues.

 

When I start it up, I can here it power up. But, the I get two quick BIOS beep codes. In addition to that, I am getting no vídeo out on either the VGA port or the HDMI port. 

 

I know the computer boots up because I can ping it across my network, and my DNS gateway shows the computer available.

 

I did a power drain, and then pulled the CMOS battery, and did a reset. But, that didn't help either. 

 

Any other suggestions, or is this motherboard history? The video ports are onboard, and the expansion card is already taken up by the wifi network card. 

 

Thanks in advance! 

 

Robert

Reply
Options

2 Posts

10-02-2019

DZ

2 Signins

152 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎10-02-2019
  • Location: DZ
  • Views: 152
  • Message 2 of 2

Re: 2 short BIOS beeps and no video

2019-10-02, 17:47 PM

Pc lenovo thinkcentre m720q launches two short pibs during startup and nothing with black screen

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete