Welcome to our peer-to-peer forums, where owners help owners. Need help now? Visit eSupport here.

English Community

ThinkCentre DesktopsThinkCentre A, E, M, S Series
All Forum Topics
Options

11 Posts

10-13-2008

nj

14 Signins

94 Page Views

  • Posts: 11
  • Registered: ‎10-13-2008
  • Location: nj
  • Views: 94
  • Message 1 of 3

Add/remove programs does not show option to remove needed for DLA upgrade

2008-10-13, 22:05 PM

I am trying to upgrade the DLA software to version 5.2 build 09 downloaded from the Lenovo System Update tool; however,

the readme instructions say to first uninstall using Windows XP Add/remove programs but the remove option is not

available when I go to add/remove programs and view IBM DLA there.

How can I remove IBM DLA, so I can proceed with the DLA upgrade?

I have a ThinkCentre A50 8147-23U

Reply
Answer
Options

11 Posts

10-13-2008

nj

14 Signins

94 Page Views

  • Posts: 11
  • Registered: ‎10-13-2008
  • Location: nj
  • Views: 94

Re: Add/remove programs does not show option to remove needed for DLA upgrade

2008-10-14, 3:14 AM
Nevermind, I was able to fix the problem.  Once I downloaded the DLA software with Lenovo System update it made the DLA removeable from add/remove programs, then I removed it and reinstalled.
Reply

Replies(2)
Answer
Options

11 Posts

10-13-2008

nj

14 Signins

94 Page Views

  • Posts: 11
  • Registered: ‎10-13-2008
  • Location: nj
  • Views: 94
  • Message 2 of 3

Re: Add/remove programs does not show option to remove needed for DLA upgrade

2008-10-14, 3:14 AM
Nevermind, I was able to fix the problem.  Once I downloaded the DLA software with Lenovo System update it made the DLA removeable from add/remove programs, then I removed it and reinstalled.

0 person found this solution to be helpful.

This helped me too

Reply
Options

4169 Posts

11-20-2007

United States of America

23525 Signins

803315 Page Views

  • Posts: 4169
  • Registered: ‎11-20-2007
  • Location: United States of America
  • Views: 803315
  • Message 3 of 3

Re: Add/remove programs does not show option to remove needed for DLA upgrade

2008-10-14, 4:10 AM

Welcome to the forum - glad you solved your issue and thanks for coming back to share!


keep-calm-it-s-a-thinkpad-sm2.jpg

English English Community   Deutsche Deutsche Community   Español Comunidad en Español   ru.gif Русскоязычное Сообщество


Jane
nonnymouselenovoff1.gif

2015 X1 Carbon, ThinkPad Slate, T410s, X301, X200 Tablet, T60p, HP TouchPad, iPad Air 2, iPhone 5S, IdeaTab A2107A, Yoga Tablet, Yoga 3 Pro
I AM one of those crazy ThinkPad zealots!
If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution"!

I am not a Lenovo employee

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete

X

No, I don’t want to share ideas Yes, I agree to these terms