Welcome to our peer-to-peer forums, where owners help owners. Need help now? Visit eSupport here.

English Community

ThinkCentre DesktopsThinkCentre A, E, M, S Series
All Forum Topics
Options

2 Posts

02-01-2013

TX, USA

3 Signins

12 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎02-01-2013
  • Location: TX, USA
  • Views: 12
  • Message 1 of 3

Exit Debug Mode on M92z?

2013-02-01, 0:56 AM

I was monkeying around in the OSD trying to see if there was a reason my newly delivered M92z's speakers wouldn't work. For the heck of it, I selected Debug Mode from the Advanced Settings menu and the black box appeared. Now it comes up whenever power is on and eventually just flashes a0... How do I exit Debug Mode?!? I've removed power for 5 minutes and pressed the OSD buttons to no avail.

 

The sound problem turned out to be simply unplugged speaker connection btw...

 

Edit: Resolved, delete if desired...

Reply
Options

1 Posts

07-22-2013

North Dakota

1 Signins

16 Page Views

  • Posts: 1
  • Registered: ‎07-22-2013
  • Location: North Dakota
  • Views: 16
  • Message 2 of 3

Re: Exit Debug Mode on M92z?

2013-07-22, 20:07 PM

What did you do to resolve this issue?

Thanks!

Reply
Options

2 Posts

08-06-2013

Australia

3 Signins

19 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎08-06-2013
  • Location: Australia
  • Views: 19
  • Message 3 of 3

Re: Exit Debug Mode on M92z?

2013-08-06, 8:58 AM
Debug mode is entered using the OSD buttons on the front. When the computer has started, press the 'Exit OSD' button (the left-most), then go back into the OSD -> Advanced Settings -> Debug Mode -> Disable.
Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete

X

No, I don’t want to share ideas Yes, I agree to these terms