English Community

ThinkCentre DesktopsThinkCentre A, E, M, S Series
All Forum Topics
Options

4 Posts

05-28-2016

CZ

7 Signins

42 Page Views

  • Posts: 4
  • Registered: ‎05-28-2016
  • Location: CZ
  • Views: 42
  • Message 1 of 2

M58 AHCI problem

2016-05-28, 20:49 PM

Hello Guys,

 

i have big problems with SSD instalation on Windows XP on Lenovo M58 8400. I suppose, that main problem is on the beginning of the instalation, when i need to push F6 and install AHCI drivers. I am able to install windows XP when i dissable the AHCI and install, but after that i am in reboot loop when windows starting.

 

I ret some articles, that need to be added drivers to the instalation CD.

 

Could you please help me with this issue.

 

Thanks a lot

Reply
Options

4429 Posts

01-01-2012

US

8069 Signins

123043 Page Views

  • Posts: 4429
  • Registered: ‎01-01-2012
  • Location: US
  • Views: 123043
  • Message 2 of 2

Re: M58 AHCI problem

2016-05-30, 16:33 PM

Surprising, I see that Intel's Download Center still has XP drivers, including for AHCI.   You could try there.  

 

Intel Download Center - AHCI

 

__________________________________________________________________________
I do not work for Lenovo. I do not respond to Private Messages for help, your questions should be posted in the appropriate forum where the information exchange may help others. If I helped you, click the 'Thumbs up' button, if solved, the 'Accept as solution'.
Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete