Welcome to our peer-to-peer forums, where owners help owners. Need help now? Visit eSupport here.

English Community

ThinkCentre DesktopsThinkCentre A, E, M, S Series
All Forum Topics
Answer
Options

9 Posts

03-24-2021

United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland

6 Signins

50 Page Views

  • Posts: 9
  • Registered: ‎03-24-2021
  • Location: United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
  • Views: 50
  • Message 11 of 14

Re:M75t UMA Frame Buffer Issue

2021-05-12, 8:36 AM

Just wanted to say that I have been in contact regularly with the support team at Lenovo and they have now published an updated BIOS that fixes this issue.

 

Thanks Lenovo!

0 person found this solution to be helpful.

This helped me too

Reply
Options

4154 Posts

08-02-2018

Singapore

831 Signins

21454 Page Views

  • Posts: 4154
  • Registered: ‎08-02-2018
  • Location: Singapore
  • Views: 21454
  • Message 12 of 14

Re:M75t UMA Frame Buffer Issue

2021-05-12, 12:54 PM

Good to hear that!

 

Cheers!

 

 

 

Jwes_Lenovo



Did someone help you today? Press the thumbs-up icon below to thank them.!
If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution"! This will help the rest of the Community with similar issues identify the verified solution and benefit from it.


Using Browser Search to find your answers in Lenovo and Moto Community

Reply
Options

20 Posts

02-12-2021

United States of America

34 Signins

100 Page Views

  • Posts: 20
  • Registered: ‎02-12-2021
  • Location: United States of America
  • Views: 100
  • Message 13 of 14

Re:M75t UMA Frame Buffer Issue

2021-05-12, 23:09 PM
Good for you, thanks for the update. My M75q-gen2, suffering the same issue, has no BIOS update yet :(
Reply
Options

10181 Posts

08-17-2015

Slovakia

26754 Signins

581015 Page Views

  • Posts: 10181
  • Registered: ‎08-17-2015
  • Location: Slovakia
  • Views: 581015
  • Message 14 of 14

Re:M75t UMA Frame Buffer Issue - 2GB VRAM size

2021-05-17, 18:16 PM

@ Kyle009 wrote:

Just wanted to say that I have been in contact regularly with the support team at Lenovo and they have now published an updated BIOS that fixes this issue.

 

Thanks Lenovo!

 

Hi Kyle009,

 

thank you very much for reporting this symptom and helping us identify it. I'll just leave the link to the BIOS release here.

 

@ octacore wrote:

Good for you, thanks for the update. My M75q-gen2, suffering the same issue, has no BIOS update yet :(

 

Hi octacore,

 

we have released the BIOS fixing the symptom on the M75q G2 today. You can download the update here.

 

Best regards,

 

Juraj
German, Czech & Slovak Community Lead


EN : Welcome to the Community! Have you already participated in the forum survey? Please, let us know what you like about our forum and what we can improve. We listen to your feedback!

DE : Willkommen in der Community! Hatten Sie bereits an der Foren Umfrage teilgenommen? Wir benötigen die folgenden Informationen. Wir hören zu und lesen Ihre Kommentare gerne!

CZ/SK : Vítejte v Komunitě! Už jste se zúčastnili našeho průzkumu fóra? Potřebujeme následující informace. S radostí posloucháme a čteme vaše komentáře!
_
Communities: English Deutsch Español Portugues Русскоязычное Česká Slovenská Українська Moto English
_

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete

X

No, I don’t want to share ideas Yes, I agree to these terms