Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

Welcome to the Forums!

Welcome to Lenovo's Peer-to-Peer Discussion Community!
Please note our guidelines. How to register and login and Community FAQs.

Help Lenovo Shape the Future of PCs

Take the ownership survey. Share your ideas with our product team

Community Spotlight

Visit the Community Blog

Are you ready for Windows 10?

Get to know Windows 10
Visit the Windows 10 Support Center
Reply
Highlighted
Serial Port
Posts: 179
Registered: ‎01-07-2009
Location: United States, California, Newport Beach
0 Kudos

M90z: Fan making a grinding noise (also M71z , M70z , A71z , A70z )

[ Edited ]

I put all the machines in the in the topic because they are all have similar platforms.

 

The fan on my M90z makes an intermittent grinding noise for 10-20 mintues  most often when my machine is booted or comes out of hibernation.  It sounds like it is not connected correctly.  It is actually pretty quiet when it does not make the noise.

 

I really don't want to take send it back for a warrantly repair.

 

Is there a risk of a complete failure in the future?  If there is a will send it back.  

 

When the warranty ends, I could open it up myself.

 

Does anyone else have this problem on their M90z , M71z, M70z, A71z, or A70z?

______________________________________________________________
Machine Type: M90z AIO ; Product: 3091CTO (Custom), CPU: i5-650, Video Card: Intel(R) HD Graphics, Memory: 4.00 GB,
Network Card: Intel(R) WiFi Link 1000 BGN, OS: Windows 7 Professional 64-bit
Posts: 955
Topics: 3
Kudos: 80
Solutions: 65
Registered: ‎01-05-2010
Location: INDIA
0 Kudos

Re: M90z: Fan making a grinding noise (also M71z , M70z , A71z , A70z )

I would suggest you to update the BIOS and then check if the issue gets resolved.

 

If it continues then I suggest you to take service from Lenovo as system is in warranty period.

 

Best Regards,

Tanuj


Did someone help you today? Press the star on the left to thank them with a Kudo!
If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution".! This will help the rest of the Community with similar issues identify the verified solution and benefit from it.

Follow @LenovoForums on Twitter!