English Community

ThinkCentre DesktopsThinkCentre A, E, M, S Series
All Forum Topics
Options

2 Posts

09-13-2016

SG

3 Signins

10 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎09-13-2016
  • Location: SG
  • Views: 10
  • Message 1 of 4

ThinkCentre Edge 720 compatibility with Quadro K620

2016-09-13, 2:56 AM

Hi All,

 

I found this article is helpful with useful info.
But I got one quetion here. I got a few set of PC which are ThinkCentre Edge 720 without Graphic Card and I would like to add Nvidia Quadro K620 2GB DDR3  in it. Appreciate your advice if this graphic card is compatiable to use ?

 

Regards,

Yan

 

 

(Mod edit: Split question from a thread in ThinkStation and moved to ThinkCentre, then edited title accordingly)

Reply
Options

4020 Posts

01-01-2012

US

7914 Signins

118853 Page Views

  • Posts: 4020
  • Registered: ‎01-01-2012
  • Location: US
  • Views: 118853
  • Message 2 of 4

Re: ThinkCentre Edge 720 compatibility with Quadro K620

2016-09-14, 0:23 AM

Can you clarify what model you have?   There's a ThinkCentre Edge 72, but no 720.  

__________________________________________________________________________
I do not work for Lenovo. I do not respond to Private Messages for help, your questions should be posted in the appropriate forum where the information exchange may help others. If I helped you, click the 'Thumbs up' button, if solved, the 'Accept as solution'.
Reply
Options

2 Posts

09-13-2016

SG

3 Signins

10 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎09-13-2016
  • Location: SG
  • Views: 10
  • Message 3 of 4

Re: ThinkCentre Edge 720 compatibility with Quadro K620

2016-09-15, 8:20 AM

Sorry. Yes. It is ThinkCentre Edge72.

Reply
Options

4020 Posts

01-01-2012

US

7914 Signins

118853 Page Views

  • Posts: 4020
  • Registered: ‎01-01-2012
  • Location: US
  • Views: 118853
  • Message 4 of 4

Re: ThinkCentre Edge 720 compatibility with Quadro K620

2016-09-15, 13:53 PM

The Nvidia driver readme for the Edge 72 on the Lenovo support page does not list the K620 as a supported card (it does list the K420.)    I suggest you update the BIOS, and give it a try, it may work. 

__________________________________________________________________________
I do not work for Lenovo. I do not respond to Private Messages for help, your questions should be posted in the appropriate forum where the information exchange may help others. If I helped you, click the 'Thumbs up' button, if solved, the 'Accept as solution'.
Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save