Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

Welcome to the Forums!

Welcome to Lenovo's Peer-to-Peer Discussion Community!
Please note our guidelines. How to register and login and Community FAQs.

Help Lenovo Shape the Future of PCs

Take the ownership survey. Share your ideas with our product team

Community Spotlight

Visit the Community Blog

Are you ready for Windows 10?

Get to know Windows 10
Visit the Windows 10 Support Center
Reply
Lenovo Employee
Posts: 2
Registered: ‎05-09-2012
Location: lees summit
0 Kudos

a61 wont boot after thinkvantage system update

Ran thinkvantage system update and after completion, system went to reboot but will not boot.  DVD light flashes several times but nothing happens after that.  Any ideas?

Posts: 8,259
Topics: 421
Kudos: 1,422
Solutions: 317
Registered: ‎11-19-2007
Location: RTP, North Carolina
0 Kudos

Re: a61 wont boot after thinkvantage system update

skershner,

 

When you ran TVSU, what updates were selected?  I would suspect that you might have received a BIOS update and that perhaps it glitched and hung the system?

 

You are saying you get no display at all on restart, even after completely powering off the system?

 

If that is the case, I'm guessing it was a BIOS flash that didn't work out.  Check the hardware maintenance manual for this system and see if there is a jumper on the board you can use to clear CMOS and recovery.  See this article on the support site.

 

Best regards,

 

Mark

 

 

 

 

____________________________________________

ThinkPads: S30, T43, X60t, X1, W700ds, IdeaPad Y710, IdeaCentre: A300, IdeaPad K1
Mark Hopkins
Program Manager, Lenovo Social Media (Services)
twitter @lenovoforums
English English Community   Deutsche Deutsche Community   Español Comunidad en Español   ru.gif Русскоязычное Сообщество
Lenovo Employee
Posts: 2
Registered: ‎05-09-2012
Location: lees summit
0 Kudos

Re: a61 wont boot after thinkvantage system update

Thanks for the info. I can sure try this as it sounds like what happened....but I do not have a floppy A drive on this machine or a POST/BIOS flash update disk as referenced and required in the instructions. What do I do?