English Community

ThinkPad NotebooksThinkPad: 11e (Windows), 13, E and Edge series Laptops
All Forum Topics
Options

3 Posts

06-17-2011

Colorado Springs

5 Signins

33 Page Views

  • Posts: 3
  • Registered: ‎06-17-2011
  • Location: Colorado Springs
  • Views: 33
  • Message 1 of 6

I'm so frustrated with lenovo products (X200 and E420s owner)

2011-06-17, 5:31 AM

I just received my thinkpad E420s, I can almost endure everything odd about it, e.g.,

 

* oddly placed keys, pgup / pgdown buttons, F1-F12, PrtSc between ctrl and alt? Ridiculous...

* no status indicator leds...

 

BUT what I really can't bear is there's a bad pixel on the screen!!!!!! AND after searching the internet, I found it imposible to replace or return becuase there's only one bad pixel...can any tell me how to make more??????

 

I'm currently still having a stucked X200 at home which I bought 18 months ago from Singapore. It has given up working after 13 month normal use. I was in China that time, I totally can't get it repaired because the SPECIAL/UNIQUE IWS policy in China.

 

I really don't know what's wrong with lenovo, is it time for me to say good bye to the "red point" ????

 

LENOVO, PLEASE DO NOT FRUSTRATE YOUR CUSTOMERS!

HOW DARE I BUY ANOTHER LENOVO PRODUCT ANY MORE???

Solved! See the solution
Reply
Options

9644 Posts

12-27-2009

Canada

3312 Signins

95273 Page Views

  • Posts: 9644
  • Registered: ‎12-27-2009
  • Location: Canada
  • Views: 95273
  • Message 2 of 6

Re: I'm so frustrated with lenovo products (X200 and E420s owner)

2011-06-17, 9:18 AM
It would be unethical and uncovered to intentionally damage the screen and ask for warranty replacement. Bad pixels are expected especially when manufacturing an extremely complicated part like an LCD panel.

W520: 2960XM, Q2000M @ 1091/1380, 32GB RAM, 500GB&750GB HDD & 500GB SSD, FHD&MB168B+
X61T: L7500, 4GB RAM, 500GB HDD, XGA screen, Ultrabase
W550s: 5600U, K620M at 1164/1281, 16GB RAM, 512GB SSD, 3K touchscreen
X200s: SL9400, 6GB RAM, 64GB SD card, WXGA+ screen
TPT1: 1839-23U
Reply
Options

5379 Posts

04-25-2008

United States of America

39712 Signins

756713 Page Views

  • Posts: 5379
  • Registered: ‎04-25-2008
  • Location: United States of America
  • Views: 756713
  • Message 3 of 6

Re: I'm so frustrated with lenovo products (X200 and E420s owner)

2011-06-17, 11:32 AM

Hi bryan_sign, and welcome to the Lenovo User Community!

 

Have you actually tried to get the screen replaced by calling Lenovo support, or have you just searched the Internet? If you haven't called, do, and tell us how it goes.

USB-C: Just cos it fits don't mean it works.
I don't work for Lenovo. I'm a crazy volunteer!

0 person found this solution to be helpful.

This helped me too

Reply
Options

3 Posts

06-17-2011

Colorado Springs

5 Signins

33 Page Views

  • Posts: 3
  • Registered: ‎06-17-2011
  • Location: Colorado Springs
  • Views: 33
  • Message 4 of 6

Re: I'm so frustrated with lenovo products (X200 and E420s owner)

2011-06-17, 20:30 PM
I called lenovo service today, just as I said, no way for replacement. Policy is the policy.

THIS BRAND REALLY HAS NO HOPE! IT'S OVER.

Thinking about which I can buy from now on~~
Reply
Options

9644 Posts

12-27-2009

Canada

3312 Signins

95273 Page Views

  • Posts: 9644
  • Registered: ‎12-27-2009
  • Location: Canada
  • Views: 95273
  • Message 5 of 6

Re: I'm so frustrated with lenovo products (X200 and E420s owner)

2011-06-18, 13:54 PM
Yep. Policy is policy. Dead pixels happen, especially when you're manufacturing a component with 3147264 miniscule pixels. Few major manufacturer can offer you a "no dead pixels" guarantee on your panel, and even then you're paying the price for it (explicitly or implicitly) elsewhere.

W520: 2960XM, Q2000M @ 1091/1380, 32GB RAM, 500GB&750GB HDD & 500GB SSD, FHD&MB168B+
X61T: L7500, 4GB RAM, 500GB HDD, XGA screen, Ultrabase
W550s: 5600U, K620M at 1164/1281, 16GB RAM, 512GB SSD, 3K touchscreen
X200s: SL9400, 6GB RAM, 64GB SD card, WXGA+ screen
TPT1: 1839-23U
Reply
Options

3 Posts

05-26-2014

Iran (Islamic Republic of)

13 Signins

329 Page Views

  • Posts: 3
  • Registered: ‎05-26-2014
  • Location: Iran (Islamic Republic of)
  • Views: 329
  • Message 6 of 6

Re: I'm so frustrated with lenovo products (X200 and E420s owner)

2014-05-26, 18:48 PM

Related to E420:

 

Got an E420 1141-JDG in May 2012… 18 days later, a bright vertical line appeared on the screen. The line is 2 pixels wide, 3.1 cm long, on the upper left side of the display. After the UEFI upgrade to 8HET41WW(1.23), the problem solved temporarily but reappeared then…

 

Haven't run any Diagnostics Utilities yet. According to the Hardware Maintenance Manual, the solution is 'LCD assembly'.

 

Also, noticed the computer doesn’t earth via the power adapter, so connected an earth wire to the USB shield for grounding. No HDD activity indicator, annoying… the pointing stick imprints the screen…

 

Didn’t let the Iranian guarantee provider to ‘service’ cos they know nothing about the ESD precautions & earthing… they even didn’t know the computers shouldn’t be moved when the HDD is running… informed Lenovo Service in Sweden & China + local IT Union by phone, email, fax & post, no response…

 

SURPRISINGLY, 2 yrs on, still no new malfunction… have used the computer almost daily… but I’ve been ALWAYS worried about its board failure…

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete

X

No, I don’t want to share ideas Yes, I agree to these terms