English Community

ThinkPad NotebooksThinkPad: 11e (Windows), 13, E and Edge series Laptops
All Forum Topics
Options

3 Posts

07-29-2010

Florida

4 Signins

30 Page Views

  • Posts: 3
  • Registered: ‎07-29-2010
  • Location: Florida
  • Views: 30
  • Message 1 of 4

X100e GPS Question

2010-07-29, 22:06 PM

Hey Guys,

 

Lokking for a little assistance I'm working on a project deplying a few hundred x100e's to technicians in the field. What we want to do is have the GPS enabled AND running on windows start up basically we don't want the techs to have to start the thinkvantage software as our proprietary software will pull gps data from the chip, etc. however it will not start it.

 

Has anyone figured out a way to do this without having to have the thinkvantage software started 1st

 

these are all x100's with the Qualcomm Gobi chip

 

thx in advance

 

Chris Anderson

Reply
Options

3 Posts

07-29-2010

Florida

4 Signins

30 Page Views

  • Posts: 3
  • Registered: ‎07-29-2010
  • Location: Florida
  • Views: 30
  • Message 2 of 4

Re: X100e GPS Question

2010-07-29, 22:09 PM
PS We have rolled all units back to XP Pro SP3

Reply
Options

26 Posts

07-16-2010

Toronto

108 Signins

1364 Page Views

  • Posts: 26
  • Registered: ‎07-16-2010
  • Location: Toronto
  • Views: 1364
  • Message 3 of 4

Re: X100e GPS Question

2010-08-02, 6:42 AM
so you want gps on by default without using thinkVantage s/w ?
Reply
Options

3 Posts

07-29-2010

Florida

4 Signins

30 Page Views

  • Posts: 3
  • Registered: ‎07-29-2010
  • Location: Florida
  • Views: 30
  • Message 4 of 4

Re: X100e GPS Question

2010-08-04, 21:25 PM

yes I want to have the gps up and active on windows bootup

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save