Lenovo Topluluğu

Telefon şarj aletim ile bilgisayarımı şarj edebilir miyim? Thinkbook 13S G4 ARB

Merhaba, Xiaomi Mi 11 Pro telefon adaptörüm ile bilgisayarımı şarj edebilir miyim?

Olası sorunlar ve dikkat etmem gereken şeyler nelerdir?

Konudan anlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Telefon adaptör bilgileri:
* Normal output: 5V - 3A,
* Fast Output: 5-20V - 6.2-3.25A (67.0W Max)

Bilgisayarla ilgili bilinen bilgiler:
* Giriş: 100-240V ~ 50/60Hz 1.5A
* Çıkış: 20V - 3.25A - 65W

R7 6800U 16GB LPDDR5-6400mhz 512GB SSD 13.3" Wqxga 2560X1600 IPS

0
0
Çözüm

Re:Telefon şarj aletim ile bilgisayarımı şarj edebilir miyim? Thinkbook 13S G4 ARB

Merhaba,

Telefon adaptörünüzün hızlı çıkış değerleri bilgisayarınızın gereksinimleriyle uyumlu görünüyor. Ancak, genellikle bir bilgisayarı telefon şarj aletiyle şarj etmek önerilmez. Bunun nedeni, telefon şarj aletlerinin genellikle bilgisayarlar için gereken enerjiyi sağlamak için tasarlanmamış olmalarıdır. Bu, bilgisayarınızın performansını olumsuz etkileyebilir ve hatta hasara yol açabilir.

Bununla birlikte, acil durumlarda ve kısa süreli kullanımlar için telefon adaptörünüzü kullanabilirsiniz. Ancak, bu durumun sürekli hale gelmemesi önemlidir. Bilgisayarınızın ömrünü uzatmak için orijinal şarj aletini kullanmanızı öneririm.

Eğer başka bir sorunuz olursa, lütfen çekinmeden sorun. İyi günler dilerim!

Selamlarımla,

Ala
Polish & Turkish Community Lead

EN: Welcome to the Community! If someone helped you today hit Like or accept a Solution!
Looking for information about Lenovo products?

PL: Witaj w Społeczności! Jeśli ktoś Ci dzisiaj pomógł, kliknij kciuk w górę lub zaakceptuj rozwiązanie!
Szukasz informacji o produktach Lenovo?

TR: Lenovo Topluluğuna hoş geldiniz! Bugün birisi size yardım ettiyse Beğen’e basın veya bir çözümü kabul edin!
Lenovo ürünleri hakkında bilgi mi arıyorsunuz?

0
0

Was this solution helpful?

Your feedback helps us improve!
Cevaplar

Telefon şarj aletim ile bilgisayarımı şarj edebilir miyim? Thinkbook 13S G4 ARB

Çözüm

Re:Telefon şarj aletim ile bilgisayarımı şarj edebilir miyim? Thinkbook 13S G4 ARB

Merhaba,

Telefon adaptörünüzün hızlı çıkış değerleri bilgisayarınızın gereksinimleriyle uyumlu görünüyor. Ancak, genellikle bir bilgisayarı telefon şarj aletiyle şarj etmek önerilmez. Bunun nedeni, telefon şarj aletlerinin genellikle bilgisayarlar için gereken enerjiyi sağlamak için tasarlanmamış olmalarıdır. Bu, bilgisayarınızın performansını olumsuz etkileyebilir ve hatta hasara yol açabilir.

Bununla birlikte, acil durumlarda ve kısa süreli kullanımlar için telefon adaptörünüzü kullanabilirsiniz. Ancak, bu durumun sürekli hale gelmemesi önemlidir. Bilgisayarınızın ömrünü uzatmak için orijinal şarj aletini kullanmanızı öneririm.

Eğer başka bir sorunuz olursa, lütfen çekinmeden sorun. İyi günler dilerim!

Selamlarımla,

Ala
Polish & Turkish Community Lead

EN: Welcome to the Community! If someone helped you today hit Like or accept a Solution!
Looking for information about Lenovo products?

PL: Witaj w Społeczności! Jeśli ktoś Ci dzisiaj pomógł, kliknij kciuk w górę lub zaakceptuj rozwiązanie!
Szukasz informacji o produktach Lenovo?

TR: Lenovo Topluluğuna hoş geldiniz! Bugün birisi size yardım ettiyse Beğen’e basın veya bir çözümü kabul edin!
Lenovo ürünleri hakkında bilgi mi arıyorsunuz?

0
0

Was this solution helpful?

Your feedback helps us improve!

Cihazınızı tanımlayın

OR

Seri numaranızı vermek istemiyor musunuz? Ürüne göre görüntüle

Sorun çözüldü mü yoksa yardıma mı ihtiyacınız var? Buraya tıklayın.