Welcome to our peer-to-peer forums, where owners help owners. Need help now? Visit eSupport here.

English Community

ThinkPad NotebooksThinkPad: L, R and SL series Laptops
All Forum Topics
Options

24 Posts

11-23-2008

United States of America

61 Signins

895 Page Views

  • Posts: 24
  • Registered: ‎11-23-2008
  • Location: United States of America
  • Views: 895
  • Message 1 of 8

I have NO SOUND

2009-11-14, 13:49 PM

My sound worked one day and did not work the next day.  I've checked my speakers and they are still enabled. 

 

Ihave a lenovo laptop R61i

 

CORRECTION:  I find I have sound on some sites and no sound on other sites. (i.e. one FM radio station does not work, another does.  Also, no sound on SKYPE last time I tried to use it.  The previous time sound was sporadic.)

 

Reply
Options

24 Posts

11-23-2008

United States of America

61 Signins

895 Page Views

  • Posts: 24
  • Registered: ‎11-23-2008
  • Location: United States of America
  • Views: 895
  • Message 2 of 8

Re: I have NO SOUND

2009-11-14, 14:11 PM

CORRECTION:  I find I have sound on some sites and no sound on other sites. (i.e. one FM radio station does not work, another does.  Also, no sound on SKYPE last time I tried to use it.  The previous time sound was sporadic.)

Reply
Options

2 Posts

10-27-2009

Cedar Springs, MI

3 Signins

44 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎10-27-2009
  • Location: Cedar Springs, MI
  • Views: 44
  • Message 3 of 8

Re: I have NO SOUND

2009-11-19, 2:31 AM

Funny...same problem has popped up here today. I tried rolling back my driver, but it didn't help. Hmmmm.

Reply
Options

2 Posts

10-27-2009

Cedar Springs, MI

3 Signins

44 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎10-27-2009
  • Location: Cedar Springs, MI
  • Views: 44
  • Message 4 of 8

Re: I have NO SOUND

2009-11-19, 2:34 AM

I guess I should be more specific: The headphone jack works fine, but no luck with the speakers. I'm running Windows 7 64-bit on my R61.

 

Somewhat odd...current drivers are from 5/2009. When I rolled back, they were from 7/2009. Unfortunately, that didn't solve the problem.

Reply
Options

1 Posts

01-28-2010

co

1 Signins

17 Page Views

  • Posts: 1
  • Registered: ‎01-28-2010
  • Location: co
  • Views: 17
  • Message 5 of 8

Re: I have NO SOUND

2010-01-28, 22:31 PM

I have the same problem.  Happened after I had been plugging in xternal speakers.  One time I took out the xternal speaker and the speakers on the laptop R6i and have not produced sound since.  Headphone jack still works.

 

any solutions been found?

Reply
Options

21115 Posts

12-20-2008

Australia, Melbourne

20622 Signins

444194 Page Views

  • Posts: 21115
  • Registered: ‎12-20-2008
  • Location: Australia, Melbourne
  • Views: 444194
  • Message 6 of 8

Re: I have NO SOUND

2010-01-31, 13:04 PM

what is the sound playback device you selected for the sound under control panel? did you select the speaker for the playback device?

Regards,

Jin Li

May this year, be the year of 'DO'!

I am a volunteer, and not a paid staff of Lenovo or Microsoft
Reply
Options

1 Posts

10-19-2011

Bolton

3 Signins

34 Page Views

  • Posts: 1
  • Registered: ‎10-19-2011
  • Location: Bolton
  • Views: 34
  • Message 7 of 8

Re: I have NO SOUND

2011-10-19, 16:04 PM

Hi can anyone help

 

i have a Lenovo R6i laptop for work

 

just yesterday the sound stopped working, the High Definition Audio Bus comes with a yellow ? and exclamation mark i asume this isthe driver that runs the sound i have tried to download this again but this has not worked. does not even allow me access into the volume control and mute options under programs, i have checked the sound and audio devices under control panel and this comes up grayed iout and does not give me the option to configure any of the settings.

 

i have tried to download other drivers but again this has failed.

 

please can any body help i have tried to download this software High definition audio bus which i downloaded frkom pc pitstop however this has not seemed to solved the problem.

 

please can anybody help

Reply
Options

17 Posts

07-25-2010

ATHENS

130 Signins

541 Page Views

  • Posts: 17
  • Registered: ‎07-25-2010
  • Location: ATHENS
  • Views: 541
  • Message 8 of 8

Re: I have NO SOUND

2011-10-21, 1:52 AM
Hello masmaster , you forget told us that which is your operating system ? In device manager is there any yellow mark ? :manhappy:   
Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete

X

No, I don’t want to share ideas Yes, I agree to these terms

Most Liked Authors

(Last 7 days)

View All