English Community

ThinkPad NotebooksThinkPad: L, R and SL series Laptops
All Forum Topics
Options

7 Posts

11-14-2011

Canada

17 Signins

80 Page Views

  • Posts: 7
  • Registered: ‎11-14-2011
  • Location: Canada
  • Views: 80
  • Message 1 of 4

Ultranav 16.1.1.0 issues fixed with 15.3.39.1

2012-07-26, 16:20 PM

Hey all,

 

2 issues i was having with the latest Ultranav driver on L420 - 16.1.1.0

 

1. 1 sec pause cannot disable without disabling Prioritize for TrackPoint and keyboard input.

 

Old driver allowed me to keep the option on while i could type without my mouse jumping around.

 

2. When waking up from standby, trackpoint would revert to mouse mode when it was set to scroll mode. I have to click the middle button upon wakeup everytime to put it back into scroll mode. Annoying.

 

 

Previous driver completly resolved the problems for me:

15.3.39.1 - 

http://download.lenovo.com/ibmdl/pub/pc/pccbbs/mobiles/6hgx53ww.exe

 

 

in case:

 

15.3.34.0

http://download.lenovo.com/ibmdl/pub/pc/pccbbs/mobiles/6hgx50ww.exe

 

Reply
Options

547 Posts

07-19-2012

Raleigh, NC

289 Signins

17795 Page Views

  • Posts: 547
  • Registered: ‎07-19-2012
  • Location: Raleigh, NC
  • Views: 17795
  • Message 2 of 4

Re: Ultranav 16.1.1.0 issues fixed with 15.3.39.1

2012-07-27, 20:52 PM

Thanks for noting this.

Did you find a post awesome? A great response? Kudo them!
Did the post you read answer your question? Did someone help you figure out your problem? Hit Solution Provided and give that person a 'thank you' for helping you out!




Reply
Options

200 Posts

06-13-2008

SE USA

437 Signins

2394 Page Views

  • Posts: 200
  • Registered: ‎06-13-2008
  • Location: SE USA
  • Views: 2394
  • Message 3 of 4

Re: Ultranav 16.1.1.0 issues fixed with 15.3.39.1

2012-12-12, 16:11 PM
Likewise let me add my thanks!
My R40 was working fine until I let "System Update" install the latest drivers, then the UltraNav went nuts. I'm on a trip right now and the machine is at home, but I will try downleveling when I get back home and see if it works.

I was hesitant to try it as I wasn't sure if it was safe to go backwards....

Did you UN-Install the V16.1.1.0 and then reboot and install the V15.x or did you just install the V15.x "on top of" the V16.x driver?
Reply
Options

7 Posts

11-14-2011

Canada

17 Signins

80 Page Views

  • Posts: 7
  • Registered: ‎11-14-2011
  • Location: Canada
  • Views: 80
  • Message 4 of 4

Re: Ultranav 16.1.1.0 issues fixed with 15.3.39.1

2013-05-14, 18:54 PM

This is a still an issue, anyone working on getting this fixed?

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete