Welcome to our peer-to-peer forums, where owners help owners. Need help now? Visit eSupport here.

English Community

ThinkPad NotebooksThinkPad: L, R and SL series Laptops
All Forum Topics
Options

11 Posts

01-05-2009

Washington, DC

9 Signins

73 Page Views

  • Posts: 11
  • Registered: ‎01-05-2009
  • Location: Washington, DC
  • Views: 73
  • Message 1 of 2

volume buttons don't work on SL400

2009-01-05, 20:38 PM
I recently purchased an SL400.  Shortly afterwards the volume buttons on the keyboard (under the Thinkpad key) stopped working; no volume up/down or mute.  I've reloaded the audio driver but that doesn't help. Does anyone have an idea of why this is happening?  Thanks.
===================================
Andrew Lefton
Andrew@Leftons.net
Reply
Answer
Options

9380 Posts

11-27-2007

Slovakia

15518 Signins

2040239 Page Views

  • Posts: 9380
  • Registered: ‎11-27-2007
  • Location: Slovakia
  • Views: 2040239

Re: volume buttons don't work on SL400

2009-01-05, 20:46 PM

andrewbl, welcome to the forum,

 

try reinstalling the HotKey drivers to see if that fixes it for you.

 

Hope this helps

Andy  

______________________________________


Please remember to come back and mark the post that you feel solved your question as the solution, it earns the member + points

Did you find a post helpfull? You can thank the member by clicking on the star to the left awarding them Kudos

Please add your type, model number and OS to your signature, it helps to help you.

Forum Search Option T430 2347-G7U W8 x64, Yoga 10 HD+, Tablet 1838-2BG, T61p 6460-67G W7 x64, T43p 2668-G2G XP, T23 2647-9LG XP, plus a few more.

FYI Unsolicited Personal Messages will be ignored.

de.gif  Deutsche Community   es.gif  Comunidad en Español  uk.gif  English Community ru.gif Русскоязычное Сообщество

PepperonI blog 

Reply

Replies(1)
Answer
Options

9380 Posts

11-27-2007

Slovakia

15518 Signins

2040239 Page Views

  • Posts: 9380
  • Registered: ‎11-27-2007
  • Location: Slovakia
  • Views: 2040239
  • Message 2 of 2

Re: volume buttons don't work on SL400

2009-01-05, 20:46 PM

andrewbl, welcome to the forum,

 

try reinstalling the HotKey drivers to see if that fixes it for you.

 

Hope this helps

Andy  

______________________________________


Please remember to come back and mark the post that you feel solved your question as the solution, it earns the member + points

Did you find a post helpfull? You can thank the member by clicking on the star to the left awarding them Kudos

Please add your type, model number and OS to your signature, it helps to help you.

Forum Search Option T430 2347-G7U W8 x64, Yoga 10 HD+, Tablet 1838-2BG, T61p 6460-67G W7 x64, T43p 2668-G2G XP, T23 2647-9LG XP, plus a few more.

FYI Unsolicited Personal Messages will be ignored.

de.gif  Deutsche Community   es.gif  Comunidad en Español  uk.gif  English Community ru.gif Русскоязычное Сообщество

PepperonI blog 

0 person found this solution to be helpful.

This helped me too

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete

X

No, I don’t want to share ideas Yes, I agree to these terms