cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
rddavis
Paper Tape
Posts: 2
Registered: ‎07-16-2009
Location: USA
Views: 634
Message 1 of 3

250gb Western Digital in R40 will not finish booting

I used Norton Ghost to image my 60gb on to a WD 250gb in the removable bay trey. The 250 appears to work normally as drive d:.

 

But it will not finish booting when installed as the c: drive

 

Windows XP Pro boots thru the logo on a black screen to to a Windows dark/light blue screen with a small Windows logo. The Sign on prompt never appears. Cursor is present and works.

 

Same thing occurs in Safe Mode.

 

Work fine when I swap the 60gb back in. Any ideas?

Retired Guru
Posts: 993
Registered: ‎03-10-2009
Location: Michigan
Views: 616
Message 2 of 3

Re: 250gb Western Digital in R40 will not finish booting

Hi rddavis,

 

Welcome to the Lenovo forum.

 

I think this thread will help you out. (Basically, repeat your cloning procedure, but this time boot from CD, and clone from the removable bay tray to the new drive installed in regular drive bay (C: ).)

 

Good luck,

-Frank

Message Edited by fmyhr on 2009-07-17 10:04 PM
---------

Results of Your Ideal Business-Class Laptop survey, concluded 2009-07-29.

Did someone help you?
Say thanks! with a kudo.
Even better: Pay it forward, help someone else. Smiley Happy
rddavis
Paper Tape
Posts: 2
Registered: ‎07-16-2009
Location: USA
Views: 596
Message 3 of 3

Re: 250gb Western Digital in R40 will not finish booting

I tried the old dos based EZ-GIG diskette that came with the bay trey. It ran for about 6 hours! It indicated that it was copying the 60 GB drive to a drive approximately twice that size. However when I installed the 250 internally it booted up and showed it was a 60 GB drive with the balance not partitioned.

 

Used Partition Magic to enlarge the partition.

 

Seems to be working fine now.

Check out current deals!


Shop current deals

Top Kudoed Authors