Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

Welcome to the Forums!

Welcome to Lenovo's Peer-to-Peer Discussion Community!
Please note our guidelines. How to register and login and Community FAQs.

Help Lenovo Shape the Future of PCs

Take the ownership survey. Share your ideas with our product team

Community Spotlight

Visit the Community Blog

Are you ready for Windows 10?

Get to know Windows 10
Visit the Windows 10 Support Center
Reply
Blue Screen Again
Posts: 17
Registered: ‎07-27-2010
Location: WA
0 Kudos

Mute Mic Button Light NOT working? (SL510)

The mute button lights up if the sound is muted. However, for the mic, there's no light, whether the mic is muted or not. Is there anybody else who sees the issue?

 

Thanks.

Bill

Paper Tape
Posts: 3
Registered: ‎05-18-2011
Location: Pittsburgh
0 Kudos

Re: Mute Mic Button Light NOT working? (SL510)

I'm having the same problem with my T420, any solutions?

Guru
Posts: 8,730
Registered: ‎12-26-2009
Location: Vancouver
0 Kudos

Re: Mute Mic Button Light NOT working? (SL510)

Not sure if it's relevant, but do you have ThinkVantage Communications properly installed?
W520: i7-2720QM, Q2000M at 1080/688/1376, 21GB RAM, 500GB + 750GB HDD, FHD screen & MB168B+
X61T: L7500, 3GB RAM, 500GB HDD, XGA screen, Ultrabase
Y3P: 5Y70, 8GB RAM, 256GB SSD, QHD+ screen
Paper Tape
Posts: 3
Registered: ‎05-18-2011
Location: Pittsburgh
0 Kudos

Re: Mute Mic Button Light NOT working? (SL510)

Not sure. It's not a problem with the mic, but with the button itself. The button used to light up when the mic was muted, now it just stays dark, but still works muting and unmuting.