English Community

ThinkPad NotebooksThinkPad: L, R and SL series Laptops
All Forum Topics
Options

5 Posts

02-19-2016

Argentina

11 Signins

115 Page Views

  • Posts: 5
  • Registered: ‎02-19-2016
  • Location: Argentina
  • Views: 115
  • Message 1 of 3

R400- Does not boot with new Kingston ram.

2016-02-19, 17:44 PM

I bought a new Kingston KVR13S9S8/4 (4gb) for my Lenovo R400. It does not boot. Is there any solution? Regards

Solved! See the solution
Reply
Options

4181 Posts

07-24-2013

CH

12788 Signins

374603 Page Views

  • Posts: 4181
  • Registered: ‎07-24-2013
  • Location: CH
  • Views: 374603
  • Message 2 of 3

Re: R400- Does not boot with new Kingston ram.

2016-02-23, 8:34 AM

Those modules are Kingston Value RAM modules (identifiable by the KVVxxx product number), which normally don't work well with ThinkPads, if it's possible I would return them back and get a different brand, for example:

 

  • Corsair (but avoid the "Value Select" line!)
  • Samsung
  • Hynix
  • Crucial
  • Elpida
  • ADATA
  • Kingston (but not the "Value RAM" line!!)

 

L40SX/240/240X/340CSE/360PE/365XD/380D/380E/380XD/380Z/390/560E/560X/570/600/600E/750Cs/755C/760CD/760EL/760XD/770E/A20p/A22/A31/i1600/G40/R50p/R61i/S30/SL510/T22/T4x/T6x/T4x0/T5x0/W5x0/W700/X1/X2x/X3x/X4x/X6x/X6xT/X2xx/X200T/X30x/Z60m/Z61x



Español Comunidad en Español  English English Community  Deutsche Deutsche Community   ru.gif Русскоязычное Сообщество

Untitled-4.png

0 person found this solution to be helpful.

This helped me too

Reply
Options

5 Posts

02-19-2016

Argentina

11 Signins

115 Page Views

  • Posts: 5
  • Registered: ‎02-19-2016
  • Location: Argentina
  • Views: 115
  • Message 3 of 3

Re: R400- Does not boot with new Kingston ram.

2016-02-23, 16:02 PM

Bad news for me. Thank you.

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save