cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
andreidan
Paper Tape
Posts: 2
Registered: ‎02-15-2010
Location: Romania
Views: 883
Message 1 of 3

R500 - Video playback problem.

Hi,

 

I have a R500 - 2714-34G, 4GB Ram, Vista Business 32bit (original OS).

 

Since about 2-3 weeks ago, playing flash videos (youtube, yahoo movies, nfl.com) is not as smooth as before. I get horizontal lines, similar to a v-sync off setting and if I play in full screen it slows down.

 

I have updated to the last video drivers, the lastest BIOS, latest flash... it used to play the videos with no problem.

 

Thank you.

 

UPDATE: I ran the Lenovo toolbox stress test and Full system test and everything is ok hardware wise. Is this a software problem?

 

How to I revert the BIOS update?

andreidan
Paper Tape
Posts: 2
Registered: ‎02-15-2010
Location: Romania
Views: 826
Message 2 of 3

Re: R500 - Video playback problem.

I reinstalled Vista and now it's working fine. The reinstall was overdue as this pc is over 1 year old and you know Windows OS.

lead_org Microsoft MVP Contributor
Microsoft MVP Contributor
Posts: 21,009
Registered: ‎12-19-2008
Location: Australia, Melbourne
Views: 795
Message 3 of 3

Re: R500 - Video playback problem.

 


@andreidan wrote:

I reinstalled Vista and now it's working fine. The reinstall was overdue as this pc is over 1 year old and you know Windows OS.


 

the only time when it works is when it actually breaks down........ 

 

Regards,

Jin Li

May this year, be the year of 'DO'!

I am a volunteer, and not a paid staff of Lenovo or Microsoft

Check out current deals!


Shop current deals

Top Kudoed Authors