Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Welcome to the Lenovo Community

Welcome to the Forums!

Welcome to Lenovo's Peer-to-Peer Discussion Community!
Please note our guidelines. How to register and login and Community FAQs.
Shape the Future of PCs

Help Lenovo Shape the Future of PCs

Take the ownership survey. Share your ideas with our product team
Community Spotlight

Visit the Lenovo Blogs!

Check out the ThinkPad Time Machine
Visit the Community Spotlight Blog
Windows  10

Are you ready for Windows 10?

Get to know Windows 10
Visit the Windows 10 Support Center
Blue Screen Again
Posts: 1
Registered: ‎08-12-2010
Location: Connecticut
0 Kudos

Realtek LAN Driver not working

[ Edited ]

When I first installed windows 7 on my new SL 510, the ethernet LAN was working. But after a few driver updates & a few windows 7 updates, the driver seems to not work anymore. 


I tried to troubleshoot from network adapters, the result i got was:

There might be a problem with the driver for the Local Area Connection adapter.


I tried to re-install the driver from the Support webpage, but to no avail. 


I would appreciate any help.





Update: My Local Area Network seems to be enabled, however, the IP4 and IP6 are not enable and there does not seems to be any drivers available for them.

Posts: 2,409
Kudos: 373
Solutions: 127
Registered: ‎06-05-2010
Location: Rosario, Santa Fe, Argentina
0 Kudos

Re: Realtek LAN Driver not working

Uninstall drivers first, and then install it again.


Best regards.

First Spanish Community Guru - Colaborador ad honorem