Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

Welcome to the Forums!

Welcome to Lenovo's Peer-to-Peer Discussion Community!
Please note our guidelines. How to register and login and Community FAQs.

Help Lenovo Shape the Future of PCs

Take the ownership survey. Share your ideas with our product team

Community Spotlight

Visit the Community Blog

Are you ready for Windows 10?

Get to know Windows 10
Visit the Windows 10 Support Center

SL400 Base System Device driver missing after upgrading to Win7

0 Kudos
Helpful?
Click ►
Started ‎07-20-2010 by
Modified ‎07-20-2010 by
(4,570 Views)

SL400 Base System Device driver missing after upgrading to Win7

Symptoms

Hello,

 

I have an SL400 and upgraded to windows 7. I installed the operating  system and used thinkvantage system update 4.0 to install the drivers. All went well except 1 thing(actually 2) as the Device Managers says there are 2 drivers missing, displayed -->Other devices-->Base System Device(this displayed 2 times one under like 2 drivers are missing).

 

Diagnosis

SL Systems upgrading to Windows7 

Solution

The Unknown base system device is the Ricoh Card Reader.You can get the driver from the below given link

 

http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=MIGR-70413


Comments
by LOKESHLU on ‎06-28-2012 10:51 PM

Have similar problem. Have Lenovo Y450 . In device manager --->>>>Other devices I am getting Base System Device error.

Have spent 4 hours but of no use. Can any one Help me get this resolved. Will really appreciate this.

 

Please mail me  luthra_lokesh@yahoo.co.in

 

Thanks in advance

 

Regards

Lokesh Luthra