Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

Welcome to the Forums!

Welcome to Lenovo's Peer-to-Peer Discussion Community!
Please note our guidelines. How to register and login and Community FAQs.

Help Lenovo Shape the Future of PCs

Take the ownership survey. Share your ideas with our product team

Community Spotlight

Visit the Community Blog

Are you ready for Windows 10?

Get to know Windows 10
Visit the Windows 10 Support Center
Reply
Highlighted
Fanfold Paper
Posts: 7
Registered: ‎01-05-2009
Location: san fran
0 Kudos
Accepted Solution

SL500 LCD question...

hello. all of a sudden when i unplug and plug in my AC power cord my screen goes black for 1-2 secs. i had to change out my boot hdd and since cloning my old drive i've had this issue....tho i don't think it is at all drive related. i've checked my power settings a million times and still, no change. also i removed the battery for 5 minutes hoping that might reset things. any advice is much appreciated. thanks...mc

Fanfold Paper
Posts: 7
Registered: ‎01-05-2009
Location: san fran

Re: SL500 LCD question...

well...figured it out.Smiley Wink the refresh rate was different when on battery vs when plugged in. battery was always 50hertz whereas i had it set on 60hertz  when i was in the graphics property panel. when i unplugged the power i saw that the refresh showed 50hertz in the panel. setting it to 50hertz in panel solved the switch that was occuring. probably a result of having to resort to a cloned hdd that obviously had some differences than the hdd it replaced. hope it helps someone in the future.

Lenovo Staff
Posts: 1,177
Registered: ‎08-02-2011
Location: Singapore
0 Kudos

Re: SL500 LCD question...

Basschakra

Welcome to the Lenovo Community, and thank you for taking the effort to come back here to indicate that your issue has been resolved so others can learn as well!

-serene