Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

Welcome to the Forums!

Welcome to Lenovo's Peer-to-Peer Discussion Community!
Please note our guidelines. How to register and login and Community FAQs.

Help Lenovo Shape the Future of PCs

Take the ownership survey. Share your ideas with our product team

Community Spotlight

Visit the Community Blog

Are you ready for Windows 10?

Get to know Windows 10
Visit the Windows 10 Support Center
Reply
Highlighted
Fanfold Paper
Posts: 7
Registered: ‎03-18-2008
Location: MA
0 Kudos

"Package did not install" with System Updates

This happens with any update that I pick in System Update, (version 3) on my R61i 7650CDU,
it appears as if it's about to install the update and then I get the message "Package did not install"

I've turned off firewalls, counter spy programs, and anti-virus...to no avail.

Anyone have a similar experience or a clue as to why System Update appears to be useless?

Thanks in advance.
What's DOS?
Posts: 1
Registered: ‎04-03-2008
Location: stockholm
0 Kudos

Re: "Package did not install" with System Updates

I have the same problem and my system update need to use 1 min to get 800kB update message. It is acceptable. So suck software. Missing software installer
Fanfold Paper
Posts: 7
Registered: ‎03-18-2008
Location: MA
0 Kudos

Re: "Package did not install" with System Updates

I can't say for certain that this is the resolution to the problem, but system updates started working again once I uninstalled a damaged Microsoft  .NET Framework 2.0 installation and installed a new 3.0 .NET Framework.
Serial Port
Posts: 49
Registered: ‎05-14-2009
Location: South Africa
0 Kudos

Re: "Package did not install" with System Updates

Any joy with resolution on this? I have .net framework 3 service pack 2 & .net framework 3.5 sp1, & system update still doesn't work.....