Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
What's DOS?
Posts: 1
Registered: ‎02-26-2012
Location: india
Message 1 of 7 (896 Views)

service - SL400 Not Booting

[ Edited ]

I have sl 410 laptop which is getting displayed, but not booting , not even entering ibnto bios,

please help me.

 

Moderator Note; subject edited

Highlighted
Posts: 21,009
Topics: 128
Kudos: 1,272
Solutions: 1,357
Registered: ‎12-19-2008
Location: Australia, Melbourne
Message 2 of 7 (882 Views)

Re: service - SL400 Not Booting

Please explain what you do mean by getting display?
Regards,

Jin Li

May this year, be the year of 'DO'!

I am a volunteer, and not a paid staff of Lenovo or Microsoft
Paper Tape
Posts: 3
Registered: ‎02-29-2012
Location: United States
Message 3 of 7 (867 Views)

Re: service - SL400 Not Booting

I may be having this same problem as well.  It hangs on the Thinkpad screen and will not boot.  It's on an SL410.

Posts: 21,009
Topics: 128
Kudos: 1,272
Solutions: 1,357
Registered: ‎12-19-2008
Location: Australia, Melbourne
Message 4 of 7 (861 Views)

Re: service - SL400 Not Booting

check your usb port and see whether they are damaged or not.
Regards,

Jin Li

May this year, be the year of 'DO'!

I am a volunteer, and not a paid staff of Lenovo or Microsoft
Paper Tape
Posts: 3
Registered: ‎02-29-2012
Location: United States
Message 5 of 7 (857 Views)

Re: service - SL400 Not Booting

Yup, one of them is damaged.  Do I need to replace it in order for it to work?

Posts: 21,009
Topics: 128
Kudos: 1,272
Solutions: 1,357
Registered: ‎12-19-2008
Location: Australia, Melbourne
Message 6 of 7 (847 Views)

Re: service - SL400 Not Booting

[ Edited ]

just make sure the none of the pins are touching each other to create a short circuit. The laptop will work once the pin in that broken usb no longer touch each other. 

Regards,

Jin Li

May this year, be the year of 'DO'!

I am a volunteer, and not a paid staff of Lenovo or Microsoft
Paper Tape
Posts: 3
Registered: ‎02-29-2012
Location: United States
Message 7 of 7 (839 Views)

Re: service - SL400 Not Booting

You are right, that was the problem.  Thanks so much for your help!  I was ready to pay and get it repaired.

top kudoed authors
User Kudos Count
1